Ja bym poszła do każdejZależy jaką masz pracę. Ja na samą myśl, że mam po raz setny zacząć zupełnie od nowa dostaje bóli brzucha![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym poszła do każdejZależy jaką masz pracę. Ja na samą myśl, że mam po raz setny zacząć zupełnie od nowa dostaje bóli brzucha![]()
No ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowegoJa bym poszła do każdejserioo. Nie mam problemu isx do nowej
![]()
Ja sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż jaNo ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowegoznowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
Ja mam wygląd mega wrednej osoby, którą kompletnie nie jestem i wiecznie każdy myśli że jestem naburmuszona albo wkurzona. A ja tak wyglądam jak się skupiam ma pracyJa sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż jaz reszta u mnie komunikatywnie jest dobrze więc szybciutko zyskuje
oczywiście jak nie mówię co myślę a pilnuje się w pracy
![]()
Moja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia.No ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowegoznowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
No ale co innego jak dopiero zaczynasz, uczysz się, a każdy ma cię za popychadło. Teraz wiem, że znowu będzie tak samo, bo będę musiała się na nowo uczyć i znowu będą tylko krYki i pretensjeMoja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia.w każdej pracy mi to przynioslo korzyści i mam nadzieję, że teraz będzie tak samo. Chociaż chce głównie zdalnie to bym nawet z chaty nie musiała dupska ruszać i rozmawiać z nikim
![]()
Mojego nie zamknie, bo jestem magazynierem, to by musiał cały magazyn zamknąć@Beti.mama pamiętasz jak gadaliśmy, że pracodawca musi cie przyjąć do pracy? O zmniejszenie etatu? Wczoraj gadalam z kadrowa i mowi ze poprostu zamyka pracodawca stanowisko pracy i nawet zmniejszenie etatu nic nie daje