reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
@Beti.mama pamiętasz jak gadaliśmy, że pracodawca musi cie przyjąć do pracy? O zmniejszenie etatu? Wczoraj gadalam z kadrowa i mowi ze poprostu zamyka pracodawca stanowisko pracy i nawet zmniejszenie etatu nic nie daje

No ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowego 🤣znowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
Ja sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż ja😂😂 z reszta u mnie komunikatywnie jest dobrze więc szybciutko zyskuje 😂oczywiście jak nie mówię co myślę a pilnuje się w pracy 😂

Ja sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż ja😂😂 z reszta u mnie komunikatywnie jest dobrze więc szybciutko zyskuje 😂oczywiście jak nie mówię co myślę a pilnuje się w pracy 😂
Ja mam wygląd mega wrednej osoby, którą kompletnie nie jestem i wiecznie każdy myśli że jestem naburmuszona albo wkurzona. A ja tak wyglądam jak się skupiam ma pracy 🙄 moja siostra ma ten sam problem, tylko ona już jest na kierowniczym stanowisku i bez powodu boją się jej ludzie z niższych stanowisk zanim jej nie poznają 🤣

No ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowego 🤣znowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
Moja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia. :D w każdej pracy mi to przynioslo korzyści i mam nadzieję, że teraz będzie tak samo. Chociaż chce głównie zdalnie to bym nawet z chaty nie musiała dupska ruszać i rozmawiać z nikim 😂😂

Moja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia. :D w każdej pracy mi to przynioslo korzyści i mam nadzieję, że teraz będzie tak samo. Chociaż chce głównie zdalnie to bym nawet z chaty nie musiała dupska ruszać i rozmawiać z nikim 😂😂
No ale co innego jak dopiero zaczynasz, uczysz się, a każdy ma cię za popychadło. Teraz wiem, że znowu będzie tak samo, bo będę musiała się na nowo uczyć i znowu będą tylko krYki i pretensje

Dzwoniłam. Najprawdopodobniej bostonka. Mam za niedługo dzwonić po maść ze sterydami. Kąpać w nadmanganianie potasu. Nocka możecie się domyślać jaka była.. nic więcej nie da się przy tym zrobić. Leczenie objawowo.
Edit. Mamy syrop neosine przepisany i maść elocom.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich, jestem nowa na forum :) Też czekam na powrót do pracy z niecierpliwością, ale boję się jak to będzie. Mój synek będzie chodzić do trilingual, bo tatuś jest z UK i chcemy żeby miał stały kontakt z językiem taty. Pytanie do bardziej doświadczonych mam. Jak to wygląda po powrocie do pracy? Bardzo się stresujecie? Boję się, że tęsknota za dzieckiem będzie zbyt duża.

reklama
@Beti.mama pamiętasz jak gadaliśmy, że pracodawca musi cie przyjąć do pracy? O zmniejszenie etatu? Wczoraj gadalam z kadrowa i mowi ze poprostu zamyka pracodawca stanowisko pracy i nawet zmniejszenie etatu nic nie daje
Mojego nie zamknie, bo jestem magazynierem, to by musiał cały magazyn zamknąć 😂 Zresztą jak nawet zamknie, to z tego co wiem, ma obowiązek zapewnić pracę na innym stanowisku za takie same lub większe pieniądze, tak jak z kobietą w ciąży. Bardziej się boję, że mnie przeniesie na wypiździejewo, do innej swojej firmy 😔

Do góry