U nas też pojawił się strach na głośniejsze dźwięki, np. głośne szczekanie psa u sąsiada lub jakieś stuki, wtedy szybko ucieka na ręce. Ale czytałam że na tym etapie to normalne.Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też boją się głośniejszych dźwięków ? Wcześniej u nas nie było problemu z maszynką do mięsa. Teraz to dramat. Jest taki ryk (nie płacz tylko wycie) że szok. Mąż wziął małego piętro niżej i dalej to samo. Dopiero jak skończyłam mielić to się uspokoił. Ubicie piany czy bitej śmietany to samo....
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U nas akceptuje.Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też boją się głośniejszych dźwięków ? Wcześniej u nas nie było problemu z maszynką do mięsa. Teraz to dramat. Jest taki ryk (nie płacz tylko wycie) że szok. Mąż wziął małego piętro niżej i dalej to samo. Dopiero jak skończyłam mielić to się uspokoił. Ubicie piany czy bitej śmietany to samo....

Michalina_25
u nas przy odkurzaczu jest ryk bo boi sie ze gluty bedziemy odciagacDziewczyny, czy wasze dzieciaczki też boją się głośniejszych dźwięków ? Wcześniej u nas nie było problemu z maszynką do mięsa. Teraz to dramat. Jest taki ryk (nie płacz tylko wycie) że szok. Mąż wziął małego piętro niżej i dalej to samo. Dopiero jak skończyłam mielić to się uspokoił. Ubicie piany czy bitej śmietany to samo....

Michalina_25
my robimy w restauracji, chrzciny były w domu i ja dziękuję nigdy wiecejZniknęłam z forum na te 2-3 dni bo w domu istny armagedon. Wzieliamy się za remont wejścia. Zasuwamy sami, z mezem atmosfera na noze, mloda chora wiec nie pomaga mi to ;p ale nadrabiam zaległości i wracam do codziennej rutyny ;p
A co do roczku pytalam sie jak robicie i zdecydowałam ze robimy w domu. Pytając po salach w okolicy to musiałabym wydać jolo 2.5 tys... wiec posqiece sie i ogarne to w domu;D

12 osób dorosłych i 8 dzieciakow ;D u nas q okolicy od talerzyka teraz śpiewają od 110 wzwyżza uwaga jedno danie ;D . Gdzie za chrzciny płaciłam 80 za dwa dania ;DA na ile osób robisz? Ja kombinuję, żeby jednak ten roczek zrobić, ale myślałam, że w lokalu to koszt max 1500zł (15 osób), ale jeszcze nigdzie nie dzwoniliśmy, więc kto wie ile nam zaśpiewająu nas impreza w mieszkaniu odpada niestety.
Ja tak naprawdę robie w domu ale zdecydowałam się zamowic catering. Ze zwykłej wygody. Mieso zamawiam a zrobie sama tylko sałatki i przystawki... i zdecydowałam się zrobić małej sama slodki kącik bo bedzie sporo dzieciakow. Jakieś balony i tyle. Cala jmpreza ;pmy robimy w restauracji, chrzciny były w domu i ja dziękuję nigdy wiecej![]()
Michalina_25
my też mielismy catering wraz z obsluga ale mimo wszystko juz nie chceJa tak naprawdę robie w domu ale zdecydowałam się zamowic catering. Ze zwykłej wygody. Mieso zamawiam a zrobie sama tylko sałatki i przystawki... i zdecydowałam się zrobić małej sama slodki kącik bo bedzie sporo dzieciakow. Jakieś balony i tyle. Cala jmpreza ;p

To fakt. Ja tez nie lubie tego balaganu i zamieszania. Wolałabym na gotowe iść ale tu akurat ceny mnie przeraziły. ;pmy też mielismy catering wraz z obsluga ale mimo wszystko juz nie chcew restauracji zawijamy dupki i nic nas juz nie obchodzi
nie na moje nerwy takie imprezy
![]()
Ewq9
A jeszcze co zostanie to zgarniasz do domu i masz obiad na następny dzieńmy też mielismy catering wraz z obsluga ale mimo wszystko juz nie chcew restauracji zawijamy dupki i nic nas juz nie obchodzi
nie na moje nerwy takie imprezy
![]()

reklama
Ja robię w domu analizowałam sobie i stwierdzilam ze wyjdzie mi dla samej knajpy 3 tys. Plus alkohol i tort i ozdoby to wyszło by pewnie prawie 4 tys. Więc w domu zrobię wszystko tak samo ale zmieszcze się tak w 1.5 tys
takze biznes dobry. A resztę wydamy na jakiś kolejny wyjazd