reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja robię w domu analizowałam sobie i stwierdzilam ze wyjdzie mi dla samej knajpy 3 tys. Plus alkohol i tort i ozdoby to wyszło by pewnie prawie 4 tys. Więc w domu zrobię wszystko tak samo ale zmieszcze się tak w 1.5 tys 😂takze biznes dobry. A resztę wydamy na jakiś kolejny wyjazd 😀
U nas wlasnie analizy trwają od paru dni ;D
I ciagle bije się z myślami czy wybrać wygodę czy bałagan :D dzis pozamawialam rzeczy potrzebne do zrobienia słodkiego stołu. Balony mam wybrane na dekoracje. ;D tylko te nieszczęsne jedzenie ;D

reklama
U nas wlasnie analizy trwają od paru dni ;D
I ciagle bije się z myślami czy wybrać wygodę czy bałagan :D dzis pozamawialam rzeczy potrzebne do zrobienia słodkiego stołu. Balony mam wybrane na dekoracje. ;D tylko te nieszczęsne jedzenie ;D
No co ty jedzenie to szybciutko 😀😀😀mnie gorzej sprzątanie po zniechęca 😂😂 no ale damy radę 😀mamy klasycznie 20 osób dorosłych plus 7 dzieci 😂takze wesoło że hej!

🙈😂

Załączniki

• FB_IMG_1641842527257.jpg
    FB_IMG_1641842527257.jpg
    64,5 KB · Wyświetleń: 80
Ja robię w domu analizowałam sobie i stwierdzilam ze wyjdzie mi dla samej knajpy 3 tys. Plus alkohol i tort i ozdoby to wyszło by pewnie prawie 4 tys. Więc w domu zrobię wszystko tak samo ale zmieszcze się tak w 1.5 tys 😂takze biznes dobry. A resztę wydamy na jakiś kolejny wyjazd 😀
Dokladnie mi wyszla taka sama kalkulacja, bo za Chrzciny w knajpie zaplacilam 4 tys + tort (tylko obiad i kawka) i dekoracje a i tak potem robilam w domu kolacje, wiec stol rozstawiony itp i nastepnego dnia sniadanie, obiad i kawa w domu, wiec teraz wszystko robimy w domu. Tez bedzie 20 osob i 4 dzieci i wszyscy nocuja u nas na kupie🥲 pozniej bede sie leczyc psychicznie.

reklama
My też robimy roczek w domu... Cześć gości nocuje.po chrzcinach mieli wszyscy jechać do domu a okazało się że wszyscy przyjechali do nas.. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone menu na takie imprezy. Jakieś fajne sałatki ? U mnie to zazwyczaj gyros, jarzynowa, makaronowa , z ryżem i ananasem, z brokułami i fetą. I tak tylko zamieniam.

Do góry