Mikstura
Fanka BB :)
Ja to u Matyldy bardzo przeciągnęłamJa chyba w ogóle na to nie zaszczepie. Za bardzo się boje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to u Matyldy bardzo przeciągnęłamJa chyba w ogóle na to nie zaszczepie. Za bardzo się boje.
Nie no serio ? Pielęgniarka szczepiąca dzieci ???? Poleciła w rękę ? No to teraz jestem zaskoczona.Jesli chodzi to Pani pielegniarka mi polecala ze lepiej dac wtedy w reke, bo wlasnie od obciazenia moze sie zrobic zpalenie miesnia. My dalismy w reke, chociaz ona jeszcze nie chodzi, ale staje duzo i przy meblach tez smiga.
Ja do żłobka nie posyłam, Matylda też nie chodziłaA nie boicie się posłać do żłobka bez tych szczepień?
Ja jeszcze chce wcisnąć jakoś szczepienie przeciwko ospieA nie boicie się posłać do żłobka bez tych szczepień?
Z tego co pamiętam to był ze 2 dni taki marudny, kiepska noc, stan podgorączkowy. Nie wahaj się tylko dawaj przeciwbólowy. Dlaczego dziecko ma cierpieć, a przecież to leki dla dzieciDziewczyny, jak u Was dzieci reagowaly po bexsero? U nas wczoraj poszla druga dawka. Byla bardzo marudna i noc przyssana, mimo ze juz powolutku odchodzimy od piersi. A dzisiaj czuje ze noc bedzie hardkorowa. Duzo placze… nie wiem czy to po szczepionce, czy zęby czy co….
Ja tak samo….Ja jeszcze chce wcisnąć jakoś szczepienie przeciwko ospie![]()
U nas jest tak ze gabinet lekarski jest osobno, a szczepionki wykonuje osobno … pani ktorą nazywam pielegniarkąNie no serio ? Pielęgniarka szczepiąca dzieci ???? Poleciła w rękę ? No to teraz jestem zaskoczona.