Sylwia99
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla przystojniakówTaak to już dzisiaj !
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia
Aż mi się łezka w oku zakręciła, że rok temu l tej porze stary mnie odprowadzał do szpitala![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego najlepszego dla przystojniakówTaak to już dzisiaj !
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia
Aż mi się łezka w oku zakręciła, że rok temu l tej porze stary mnie odprowadzał do szpitala![]()
To mój starszy, wyciągnęli go o 11:15Ja już tak jakby od wczoraj wieczora byłam w szpitalu, rok temu o 9 rano podłączyli mi oksytocynę a cc miałam o 19:43![]()
Jezu to właśnie ja mam wrażenie że mój nic nie robi tylko je... Stałych posiłków zjada sporo 4-5x dziennie, zwłaszcza takich swoich ulubionych. I do tego kp razy milionRanyyyy zazdrooo… moze wlasnie przez to ze tak duzo je w ciagu dnia. U nas juz malutko. No ale zwyklego jedzenia je znowu calkiem sporo, powinna sie najadac.
A jakie są jego ulubione?Jezu to właśnie ja mam wrażenie że mój nic nie robi tylko je... Stałych posiłków zjada sporo 4-5x dziennie, zwłaszcza takich swoich ulubionych. I do tego kp razy milion![]()