Maluszek001
Fanka BB :)
Tak, ale nie wiem czy zorganizuje taką "zabawę" mojejDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek?czy tylko w moich stronach takie czary
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ale nie wiem czy zorganizuje taką "zabawę" mojejDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek?czy tylko w moich stronach takie czary
![]()
Ja oczywiście że zorganizuje. Wiadomo to zabawaTak, ale nie wiem czy zorganizuje taką "zabawę" mojejja wybrałam kieliszek podczas swojego roczku
![]()
Nic takiego u nas nie ma, ale to drugi koniec Polski więc wieszDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek?czy tylko w moich stronach takie czary
![]()
TasakDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek?czy tylko w moich stronach takie czary
![]()
Nie ma co się biczować.. mój wczoraj jadł żurek na kiełbasie z ziemniakami i jajkiem. Wchodził mu równo. Już nie wiedziałam co mi dać, owoce plik, warzywa pluł, jego zupa pluł. Byłam już zdesperowana bo jestem chora a ten jęczy i jęczy...dałam mu spróbować i zjadł pół talerza ... A Starszak podzielił się z nim piernikiem w święta a wczoraj poczęstował go ciastem marchewkowym. Ogólnie starszy brat często czymś się podzieli z młodym.U nas słoiczki od początku nie wchodziły. Jedynie zje słoiczek z deserkiem, owocowyz racji że dzisiaj kończy rok, od jutra już serio będzie jadł z nami wszystko
oczywiście z mniejszą ilością soli. Jestem złą matką, ale pozwalam mu jeść słodkie. Od czasu do czasu i w małych ilościach ale jednak. W niedzielę byliśmy u brata na urodzinach jego syna to jadł ze mną tort (sam biszkopt), dzisiaj zjadł połowę małego maślanego rogaliczka. Ale nie zjem przy nim żadnego ciasta, muszę mu dać spróbować i jeść szybko żeby nie widział że jest
![]()
Taki brat to skarbNie ma co się biczować.. mój wczoraj jadł żurek na kiełbasie z ziemniakami i jajkiem. Wchodził mu równo. Już nie wiedziałam co mi dać, owoce plik, warzywa pluł, jego zupa pluł. Byłam już zdesperowana bo jestem chora a ten jęczy i jęczy...dałam mu spróbować i zjadł pół talerza ... A Starszak podzielił się z nim piernikiem w święta a wczoraj poczęstował go ciastem marchewkowym. Ogólnie starszy brat często czymś się podzieli z młodym.![]()
Kasa, że będzie bogaty lub lubic wydawać, kieliszek że będzie lubił zabalować, różaniec że ksiądz albo bardzo religijny, książka że będzie się dobrze uczyć. Tak mówi moja babciaNic takiego u nas nie ma, ale to drugi koniec Polski więc wiesza co symbolizuje wybranie każdego ?
U nas jeszcze chyba obrączkę się daje i miarkę krawieckaKasa, że będzie bogaty lub lubic wydawać, kieliszek że będzie lubił zabalować, różaniec że ksiądz albo bardzo religijny, książka że będzie się dobrze uczyć. Tak mówi moja babcia![]()
Ogolnie to chyba można dać co się chce i sobie wymyślić na co toU nas jeszcze chyba obrączkę się daje i miarkę krawiecka![]()