O to tego nie znałamU nas jeszcze chyba obrączkę się daje i miarkę krawiecka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to tego nie znałamU nas jeszcze chyba obrączkę się daje i miarkę krawiecka![]()
U nas jest, że ogólnie na stole się wykłada różne rzeczy typu nożyczki, grzebień, portfel, długopis itp. dziecko wybiera dwie rzeczy. Ja wybrałam portfel i kluczyki od autaDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek?czy tylko w moich stronach takie czary
![]()
U nas też coś takiego jest, tzn. ja kojarzę, że było chyba u każdego z trzech dzieciaków, u których byłam na roczku, ale ja nie będę robić. Nawet różańca nie mamDziewczyny czy u was na roczek daje się dziecku do wyboru kieliszek, różaniec, książkę, i pieniążek?czy tylko w moich stronach takie czary
![]()
ja pierwsze słyszeJa oczywiście że zorganizuje. Wiadomo to zabawamoja baska pieniądze i kieliszek
czyli za hajs ojca baluj będzie. Ja pewnie wybralam aperola
![]()
Ja mam i jak do tej pory wyciągnął tylko kasę z portfela przy zakupie...Dziewczyny, czy któraś z Was używa aspiratora do nosa elektrycznego? Jakieś opinie na ten temat? Dla mnie ciągle odkurzacz to hadkor. A ręczny to jednak troche syf.
Ja mam ręcznyDziewczyny, czy któraś z Was używa aspiratora do nosa elektrycznego? Jakieś opinie na ten temat? Dla mnie ciągle odkurzacz to hadkor. A ręczny to jednak troche syf.
Aspirator elektryczny Haxe NS1 taki mam, może na jakiś mini widnisty katar bylby okey ale bez szału.Ja mam i jak do tej pory wyciągnął tylko kasę z portfela przy zakupie...
Potwierdzam. Mam, wydałam kasę i jest bezużyteczny. Ja mam zwykły ten który się przykłada do ust i jest najlepszyJa mam i jak do tej pory wyciągnął tylko kasę z portfela przy zakupie...