Mikstura
Fanka BB :)
Ja też nieNoo tak, to moze nie wyrazilam sie jasno. Tak jest zenkonczy sie macierzynski dwa dni przed urodzinami, czyli dzien przed jesli ktos nie ma urlopu wraca do pracy. Choc nie rozumiem tej roznicy jednego dnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nieNoo tak, to moze nie wyrazilam sie jasno. Tak jest zenkonczy sie macierzynski dwa dni przed urodzinami, czyli dzien przed jesli ktos nie ma urlopu wraca do pracy. Choc nie rozumiem tej roznicy jednego dnia.
Jak dobrze że to piszecie, bo ja byłam przekonana że skoro 12 się zaczął to i 12 się kończy.Mam dziecko z 12 lutego 2021 i macierzyński mam do 10 lutego 2022 a od 11 lutego mam urlop. W zeszłym tygodniu byłam w kadrach i panie same mi liczyły![]()
Super, mój Filip też właśnie z 12 i tak mi się wydawało bo pamiętam że na wniosku o macierzyński miałam do 10 lutego napisane, dzięki!!Mam dziecko z 12 lutego 2021 i macierzyński mam do 10 lutego 2022 a od 11 lutego mam urlop. W zeszłym tygodniu byłam w kadrach i panie same mi liczyły![]()
Właśnie różnie, ale jest lepiej. Przestał też pierdziec w nocy, więc wygląd że to faktycznie przez zęba byłoW nocy budzi sie tylko raz?! U nas ostatnio bylo troche lepiej, ale dwie ostatnie noce to koszmar….stary mowil ze obserwowal przez kamerke i ze tragedia. Chyba za pol godziny sie budzila.
![]()
Ja 63W ogóle okazalo się, że mam 76 dni zaelglego urlopu, pozdrawiam![]()
Moj raczej sam, chociaż ostatnio okropny maruda, steka, jęczy, wydaje mi się że to taki okres bo pamiętam że w okolicy 6 miesiąca było podobnie. A jak nie ma okresu marudy to dużo sam się bawi, ja z nim czasami sortuje klocki, układam budowle, czytam książeczki albo śpiewam i tańczęDziewczyny a jak spędzacie czas z dzieciakami? Dużo się bawicie czy jednak Wasze dzieci umieją same się sobą zająć?
Ja byłam w szoku. Fakt, nigdy urlopu nie brałam, ale nie spodziewałam się, że aż tyle może go być, myślałam że to przepadaJa 63Ale przebiłaś mnie
![]()
Ja wciąż daję 500, ale co drugi dzień po 2 krople, bo do roku dawka to 600 i lekarka tak kazała podawać odkąd skończył pół roku.Mam pytanko, ile dajecie teraz witaminy D? Bo kupiłam 800 i 1000, Pan w aptece sugerował żeby przez zimę dawać 1000? To nie za duzo?