rosenberg
Fanka BB :)
Można tofu rozdrobnić tak na wzór mielonego i przyprawić i w sosie pomidorowym poddusić, takie bezmięsne bologneseA co robisz z tofu? Można jakiś przepis?![]()
Ja jem mięso na co dzień, w tofu uwielbiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można tofu rozdrobnić tak na wzór mielonego i przyprawić i w sosie pomidorowym poddusić, takie bezmięsne bologneseA co robisz z tofu? Można jakiś przepis?![]()
A dla mnie tofu jest fuMożna tofu rozdrobnić tak na wzór mielonego i przyprawić i w sosie pomidorowym poddusić, takie bezmięsne bolognesepyszne jest też w plasterkach zamarynowane wcześniej w przyprawach i potem podsmażone na patelni. Pasty z tofu też są spoko, np tofu, suszone pomidory, cieciorka/biała fasola.
Ja jem mięso na co dzień, w tofu uwielbiam![]()
papryka wędzona i robi całą robote w tym mielonym ;DMożna tofu rozdrobnić tak na wzór mielonego i przyprawić i w sosie pomidorowym poddusić, takie bezmięsne bolognesepyszne jest też w plasterkach zamarynowane wcześniej w przyprawach i potem podsmażone na patelni. Pasty z tofu też są spoko, np tofu, suszone pomidory, cieciorka/biała fasola.
Ja jem mięso na co dzień, w tofu uwielbiam![]()
Fu, też nie cierpię ani tofu ani awokado, a właśnie robię sobie śniadanie z jadłospisu z awokado, bo jadłam to już kiedyś (z myślą, że będzie niedobre, bo awokado) i miło się zaskoczyłam. Jestem ciekawa, czy wtedy miałam zmieniony smak przez ciążę, czy faktycznie w tym wydaniu awokado jest znośne. Czarkowi dałam łyżeczką i się zajadałA dla mnie tofu jest fuostatnio w knajpie byliśmy i tez próbowałam i bardzo mi nie smakuje.
Tak samo avocado poprostu nie lubię. Ale każdy lubi co innego. Mięsa jem bardzo mało, może raz na tydzień. Jakoś tez nie lubię. Jak robie mięsne spagetti to sobie robie bez mięsa
chciałabym w ogóle przestac jesc mięso. Oczywiście, nie ze względu, że biedne zwierzaczki itp... Poprostu raczej dieta bez mięsna jest zdrowsza, a ja nie chce zmarszczek
w Anglii pracowałam z Chinka która miała 75 lat
wyglądała może na 45. Nigdy nie jadla mięsa, tylko warzywa
i tak to mam w pamięci
![]()
moja siostra nie je miesa 20 lat, ja tez nie jem juz 8, to jest totalne oszustwo, że przy tej diecie wygląda się lepiej ;P mój brat natomiast ciągle je mieso, a jest 12 lat ode mnie starszy i wygląda lepiej niż ja.A dla mnie tofu jest fuostatnio w knajpie byliśmy i tez próbowałam i bardzo mi nie smakuje.
Tak samo avocado poprostu nie lubię. Ale każdy lubi co innego. Mięsa jem bardzo mało, może raz na tydzień. Jakoś tez nie lubię. Jak robie mięsne spagetti to sobie robie bez mięsa
chciałabym w ogóle przestac jesc mięso. Oczywiście, nie ze względu, że biedne zwierzaczki itp... Poprostu raczej dieta bez mięsna jest zdrowsza, a ja nie chce zmarszczek
w Anglii pracowałam z Chinka która miała 75 lat
wyglądała może na 45. Nigdy nie jadla mięsa, tylko warzywa
i tak to mam w pamięci
![]()
Azjaci w kulturze są nauczeni ochraniać skórę przed słońcem lub w ogóle go unikać na buzi. Dlatego zwykle wyglądają młodziej. Tak naprawdę największy wpływ na starzenie ma promieniowanie UV i tak jak piszesz - genymoja siostra nie je miesa 20 lat, ja tez nie jem juz 8, to jest totalne oszustwo, że przy tej diecie wygląda się lepiej ;P mój brat natomiast ciągle je mieso, a jest 12 lat ode mnie starszy i wygląda lepiej niż ja.
Azjaci ogólnie lepiej się starzeją, tak jak ciemnoskórzy się szybciej starzeją.
Tak, papryka wędzona w wielu daniach zrobi robotępapryka wędzona i robi całą robote w tym mielonym ;D
Eee tam ja uważam, że dieta duzo daje. Zdrowe odżywianie często się rowna zdrowa ceraAzjaci w kulturze są nauczeni ochraniać skórę przed słońcem lub w ogóle go unikać na buzi. Dlatego zwykle wyglądają młodziej. Tak naprawdę największy wpływ na starzenie ma promieniowanie UV i tak jak piszesz - genyżadne diety
Okropna. Ja nawet nie pamiętałam czy zęby mylamDziewczyny ta izolacja jest dobijająca, nawet się dziś nie uczesałam![]()