Sylwia99
Fanka BB :)
Wow no to super! Koncert na pewno będzie udanyDzięki wielkieimprezka super, kręgosłup mi wchodzi w dupe
ale udało się. Najlepsze z całej imprezy dostalam prezent od szwagierki
bilet na sanah w Gdańsku czyli wieczór bez dzieci
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow no to super! Koncert na pewno będzie udanyDzięki wielkieimprezka super, kręgosłup mi wchodzi w dupe
ale udało się. Najlepsze z całej imprezy dostalam prezent od szwagierki
bilet na sanah w Gdańsku czyli wieczór bez dzieci
![]()
To superOdzywam się z pola walki !dzis ostatnie malowanko, wnoszenie mebli i sprzątanie. Narazie tylko pokoj i kuchnia ale zyjac przez 2 tygodnie na 20m2 we 3 osoby to i tak dla mnie duzo;D moje ciało ogatnelo zmeczenie psychiczne i fizyczne. Zasuwamy ze starym od 6 rano do 21 dzielac aie w miedzy czasie opieka nad chorą młodą !! Za tydzień q piątek do pracy a ja ledwo zyje
A poza tym to dzis pierwszy spacer os tygodnia na tym pięknym słońcu. Mloda jeszcze ma gila i lekko pokasłuje ale nie odpuszczę dzis tej pogody;D
Ja spaceruje w tabi spowrotem do przedszkola 2kg mniejJa się wzięłam za ćwiczenie i spacery regularne![]()
My teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmyJa się wzięłam za ćwiczenie i spacery regularne![]()
u nas dzisiaj praktycznie cały dzien na dworze z przerwami na drzemke i jedzonkoMy teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmyjak ja lubię taką pogodę! I w końcu bez czapek
![]()
Oj tak kocham taka pogodeMy teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmyjak ja lubię taką pogodę! I w końcu bez czapek
![]()