Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatkeOj tak kocham taka pogodejak mnie dzisiaj tesciowa zobaczyła bez czapeczki Hania, ojjojo
przeciez inne dzieci maja
No tak mają i zimowe czapki i zimowe śpiwory i kurtki. My to już wakajki czujemy
Nooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogiNa mnie też się ludzie patrzyli jak na wariatkea mi to aż się słabo robilo, jak widziałam te inne dzieci tak grubo ubrane
![]()
Mi ogólnie jest wiecznie zimno. Śpię w dresach i przykryta kołdrą pod sama głowęNooo ja szlam a patrze moja siostra idzie. Riki czapka gruba i taka plachta od wozka na nogitakze każdy odczuwa inaczej temperaturę
z reszta mój ojciec jak przychodzi do mnie to zawsze się pyta czy hani nie zimno bo gole nogi
![]()
Ja czapkę też ubieram ale jak było tak ciepło to tylko body na krótki i cienki sweter na zamekJa tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil
W dzień jak słoneczko grzeje bez przesady cieplo. Pewnie ty też masz czapkę co? :=)Ja tam jeszcze czapkę ubieram, dla mnie za zimno żeby bez czapki chodzil
Nie, ale ja w grudniu nie noszę czapki, więc słabym jestem przykładem. Stary chodzi jeszcze w czapce i kalesonachW dzień jak słoneczko grzeje bez przesady cieplo. Pewnie ty też masz czapkę co? :=)
Hahaha. Nie no pewnie nie będzie mu zimno. Ja też ubralam hani czapkę po 17 bo słońce zaszło i zimno. Ale trochę jak grzeje słońce to grzech nie skorzystaćNie, ale ja w grudniu nie noszę czapki, więc słabym jestem przykładem. Stary chodzi jeszcze w czapce i kalesonachmłody jest łysy i mi się wydaje że mu zimna w głowę haha
Ja tam jeszcze noszę czapkę i rękawiczki, bo w głowę i ręce zimnoMy teraz 2-3 razy dziennie wychodzimy na spacerek ☺ dzisiaj łącznie 4 godziny spacerowalysmyjak ja lubię taką pogodę! I w końcu bez czapek
![]()