Ja zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginacO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginacO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć![]()
Nie mam instaPolecam na insta fizjomommy i senso.baby_ robiły przegląd butów z ccc i daichman ostatnio![]()
Ja zamówiłam buty geoxa na eobuwieO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć![]()
BooooskieJa zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac
Aaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.Ja zamówiłam buty geoxa na eobuwie![]()
Ja te ostatecznie wybralamTeż musze kupić bo młody dzisiaj musiał w skarpetach po trawie chodzickompletnie nie wiem jak sie za to zabrac
![]()
No ja trafiłam na zniżkę z 230 na 150zlAaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.
Jakies rady na co zwrocic uwage?