Ja zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginacO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginacO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć![]()
Nie mam instaPolecam na insta fizjomommy i senso.baby_ robiły przegląd butów z ccc i daichman ostatnio![]()
Ja zamówiłam buty geoxa na eobuwieO wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć![]()
BooooskieJa zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac
Aaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.Ja zamówiłam buty geoxa na eobuwie![]()
Ja te ostatecznie wybralamTeż musze kupić bo młody dzisiaj musiał w skarpetach po trawie chodzickompletnie nie wiem jak sie za to zabrac
![]()
No ja trafiłam na zniżkę z 230 na 150zlAaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.
Jakies rady na co zwrocic uwage?