marta18691
Fanka BB :)
U mnie mały chętnie zakłada butki mówię że idziemy papa pokazuje na buty sam nogi nadstawia żeby włożyćU nas to samo. Założyć da i na tym się kończy. Płacz i koniec.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie mały chętnie zakłada butki mówię że idziemy papa pokazuje na buty sam nogi nadstawia żeby włożyćU nas to samo. Założyć da i na tym się kończy. Płacz i koniec.![]()
u nas nawet spoko ale ubieramy tylko na dwór. Jak wracamy to probuje je sciagnaca jak Wasze maluszki się na nie zapatrują? Bo u nas bunt, jest bardzo nieszczęśliwa jak próbuje jej założyćjednak tanie buty u nas nie były dobrym wyborem i lecą do zwrotu, ale kupiłam też droższe (nawet sandałki) i też nie chce...
![]()
Hahaha mnie też to pocieszanie zrozum mnie źle, ale odczuwam ulgę, że nie tylko u mnie takie numery![]()
U nas też takU mnie bez problemu. Przynosi buty jak chce isc na dwor![]()
U nas jak tata wychodzi to tragedia życiowa płacz krzykMój też sam przynosi butki jak chce iść na dwór albo widzi że np tata wychodzi.Jest to urocze
![]()
Mój mały ostatnio jak wychodzę to właśnie tak wyje jakby świat się kończył...tylko, że obojetnie czy wychodzę na dwór, do łazienki czy do drugiego pokoju.U nas jak tata wychodzi to tragedia życiowa płacz krzykja wychodzę to mi macha
takze zle to wygląda
![]()
Wczoraj i w niedzielę padła po 21. A tak to przed chodziła. A w dzień spanie jak było 11-12 tak teraz zasypia bardziej po 12. I śpi do 15. A tak to spała do 14. Trochę się przestawiło. Chociaż dzisiaj rano pospała, bo wstała po 8Jak u Was ze spaniem po zmianie czasu?![]()