Sylwia99
Fanka BB :)
Jak tam Kuba ?A ja mam dość fugowalam łazienkęjeszcze trochę i koniec remontu łazienki bo oszaleje już gips jest na ścianach a potem malowanie i wstawienie WC prysznica i szafki łazienkowej i lustro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak tam Kuba ?A ja mam dość fugowalam łazienkęjeszcze trochę i koniec remontu łazienki bo oszaleje już gips jest na ścianach a potem malowanie i wstawienie WC prysznica i szafki łazienkowej i lustro
I jak? Ja się przymierzam żeby zapisać młodego w przyszłym tygodniu, już przekładam i przekładam...My juz po szczepieniu. Takze trzymajcie kciuki
DobrzeJak tam Kuba ?
Ja tak samo za dużo się dziejeI jak? Ja się przymierzam żeby zapisać młodego w przyszłym tygodniu, już przekładam i przekładam...
Okej, oby nie za gorączkował w święta po akurat zle wyliczyłam i akurat wtedy możliwa gorączka, wysypka itp. Mam nadzieję, że mnie to ominie! Cieszę się że mam z głowy. Hanka wazy 10 kg i 78 cm ma.I jak? Ja się przymierzam żeby zapisać młodego w przyszłym tygodniu, już przekładam i przekładam...
U nas wczoraj była 7 doba i delikatny stan podgorączkowy przez godzinę, jak na razie zero wysypki. Mnie dopadł rota wirus i ledwo żyje. Mam nadzieję że Młodego nie złapieOkej, oby nie za gorączkował w święta po akurat zle wyliczyłam i akurat wtedy możliwa gorączka, wysypka itp. Mam nadzieję, że mnie to ominie! Cieszę się że mam z głowy. Hanka wazy 10 kg i 78 cm ma.
ja tez ciagle przekładamI jak? Ja się przymierzam żeby zapisać młodego w przyszłym tygodniu, już przekładam i przekładam...
No dziecko musi się przyzwyczaić wiadomo nowe miejsce nieznane towarze...Dziewczyny a jak wasze maluszki żłobkowe? Jak minął proces adaptacji? Bo u nas dziś 5 dzień i nadal płaczki jak zostajez tym że to nowy żłobek i cała grupa nieznających się dzieciaczków i większość tak reaguje, opiekunki mówią że niestety jest tak że jak zaczynają płakać to wszystkie po kolei
jak w tym tygodniu to nie minie to odpuszczamy.