reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale nie każdy chce. Ja nie mam zamiaru się zajeżdżać, skoro sa inne rozwiazania, Alek przez półtora roku prawie budził się co 2 h, więc gdybym miała kolejne dziecko i nie mialabym kiedy tego odespac, to chyba bym kogoś zamordowałam
Jak udało Wam się zejść z karmien ?;D pamiętaj ze u Ciebie byla ciaglr wojna z karmieniem ;p ja myslalam ze nam się szybko uda odejść od butli a mala w nocy jak wstanie to wola mleko;D i jest ciezko zapoić to woda

reklama
Jak ja się cieszę, że moja od ponad pół roku przesypia całe noce... 🙈 wstajemy o 6.30 zazwyczaj i nawet nie wiem co się w nocy za oknem działo 🙈
Zazdroszcze przespanych nocy ;D chociaz juz się przyzwyczaiłam ze mala budzi się zazwyczaj dwa razy w nocy i wstaje kolo 6 rano ;D
W porównaniu z pierwszymi miesiącami to teraz i tak jest bajka haha

reklama
Ciężki charakter ma mały nie dziwię się miałas niezła przeprawę z nim od małego taki jego urok 🙂
To normalne zachowanie dziecka w tym wieku. Zwlaszcza jesli karmione piersia... Dziecko potrzebuje sie przytulic do piersi nie rozumie ze mama juz nie ma sily na to. A takie komentarze o ciezkim charakterze nie wiem czemu mają sluzyc ..

@ness. Super sobie poradzilas !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry