Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak lubią Janusze kombinowaćJa teraz w lipcu chodziłam na rozmowy w sprawie pracy i powiem wam, że niektóre Januszexy to zwalają mnie z nógbrak mi cierpliwości do takich kombinatorów. Ale nawet trochę tych ofert jest, chociaż myślałam że przez covid to w mojej branży nie za bardzo
![]()
No kurna najlepszy magik to był taki jeden, co powiedział mi że do zusu to najlepiej jak najmniej płacić więc on mi woli dać np niższą stawkę na umowie a resztę do ręki. To powiedziałam że mogę tak np popracować miesiąc, ale potem na pewno będę chciała wszystko konkret. I mówię mu że jak do ręki to minimum 500zl więcej a on do mnie że 250 zł więcej mi da, że przecież te 250zl mniej niż chce to jest nic, że to żadne pieniądze, więc nie zrobi mi to różnicyOpowiedz jakąś historie
Hej, dziękuję, że pytasz. U nas trochę urwanie głowy. Będziemy wynajmować mieszkanie w bloku, żeby się wyrwać stąd trochę, pójść na swoje. Teraz chodzę trochę na zarobki, a Lena z babcią. Maruda trochę się zrobiła, ale zęby idą. Od połowy sierpnia może siostra mnie wciśnie na 2 miesiące do siebie w pracy, bo tam gdzie miałam iść aktualnie jest przestój.@Sylwia99 a co u Was???? Ostatnio cicho siedzicie![]()
Tzn ja w sumie na dwóch pierwszych też od razu złapałam pracę i jeszcze się waham między dwoma stanowiskami.Współczuję. Mi się udało, byłam na jednej rozmowie i od razu dostałam pracę na warunkach jakie mi odpowiadają
Dziewczyny. Które mają starsze dzieci. Szukam drewnianego.krzeselka i stoliczka, przy którym młody będzie mógł rysować i jeść. Polecicie coś??
Ja brałam co było, nie wybrzydzalam![]()
Czemu nie miala? Myślę, że miala tylko znalazła szybko co jej odpowiadałoNo nie miałaś zbyt dużego wyboru
![]()
Moja kierowniczka złamała nogę, i teraz ja zastępuje i normalnie mam takie urwanie głowy, tonę w papierachTzn ja w sumie na dwóch pierwszych też od razu złapałam pracę i jeszcze się waham między dwoma stanowiskami.
Ale i tak chodziłam na rozmowy żeby się rozruszać, zobaczyć czy może jeszcze nie wpadnie coś lepszegoteraz go już tylko kwestia kasy, jutro mam jeszcze jedna rozmowę, która w sumie może być spoko i jak się nie zgodzą na moją propozycję płacy to już chyba odpuszczam łażenie
![]()