dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej dziewczyny . Dziś udało mi sie dostać do ginekologa państwowo choć już szykowałam się na wizyte prywatną
Przyjął mnie zupełnie inny lekarz bo moja ginka cały czas na urlopie.
( dalej ten strajk?) Przystojny wysoki facet chyba Arab z pochodzenia biorąc pod uwagę typ urody i karnacje i do tego tzw "swój chłop" No no być badana przez takiego lekarza to sama przyjemność 

Mogłabym go nawet podmienić zamiast mojej ginki .gdyby jeszcze ten burdel wokół strajku
to z wizyt byłabym całkiem zadowolona.
Z moja ciążą a więc pewnie i z dzidzia wszystko jest ok. Od początku przytyłam już osiem kilo
Nie wiem nawet kiedy
a tyle w końcu spaceruję
Jutro jadę na kolejna morfologie a le biorąc pod uwagę moj apetyt (ja się dziwię że przytyłam
) powinno być wszystko ok.
Przyszli rodzice witaj:-)
Kropecka mnie też się marzy akryl bo i ja do tych obgryzających sie zaliczam
:-(Ale powstrzymam sie jeszcze troche Wszyscy mi odradzaja ponoć przy małym dziecku paznokcie akrylowe to nie taka fajna sprawa,choć już widywałam młodematki z tipsami i radziły sobie świetnie
Anna aja muszę wypróbować ten przepis.
A co do uszycia spodni to pewnie tak zrobię Jak byłam w ciąży z Julka tez wszystko sobie szyłam wygodniej jest jednak kupić
Uciekam dziewczyny do jutra :-)
Przyjął mnie zupełnie inny lekarz bo moja ginka cały czas na urlopie.
( dalej ten strajk?) Przystojny wysoki facet chyba Arab z pochodzenia biorąc pod uwagę typ urody i karnacje i do tego tzw "swój chłop" No no być badana przez takiego lekarza to sama przyjemność 

Mogłabym go nawet podmienić zamiast mojej ginki .gdyby jeszcze ten burdel wokół strajku
to z wizyt byłabym całkiem zadowolona.Z moja ciążą a więc pewnie i z dzidzia wszystko jest ok. Od początku przytyłam już osiem kilo
Nie wiem nawet kiedy
a tyle w końcu spaceruję
Jutro jadę na kolejna morfologie a le biorąc pod uwagę moj apetyt (ja się dziwię że przytyłam
) powinno być wszystko ok.Przyszli rodzice witaj:-)
Kropecka mnie też się marzy akryl bo i ja do tych obgryzających sie zaliczam
:-(Ale powstrzymam sie jeszcze troche Wszyscy mi odradzaja ponoć przy małym dziecku paznokcie akrylowe to nie taka fajna sprawa,choć już widywałam młodematki z tipsami i radziły sobie świetnieAnna aja muszę wypróbować ten przepis.
A co do uszycia spodni to pewnie tak zrobię Jak byłam w ciąży z Julka tez wszystko sobie szyłam wygodniej jest jednak kupićUciekam dziewczyny do jutra :-)

to jeśli chodzi o spdnie to zmora.