NO cześć
Zytkagratulacje !!! I miłej imprezki :-)
Dzięki dziewczyny za wsparcie i powiem szczerze że nie wiem o co chodzi z tyhmi plecami - rano tragedia chodzić nie mogłam po południu jak ręką odjoł a dziś jeszcze gorzej niż wczoraj- może dlatego że mam obiad gotować :-) Jestem na prochach, gotujer i co pięć minut się kładę bo mi się łamią plecy, a do tego tynkują mi chhałpę z zewnątrz i od jutra przychodzi gościu kłaść płytki na zewnątrz.Żyć nie umierać :-)
kaskax25chciałoby się tak mieć na własność do 18 ale zapomnij wyjdzie wcześniej niż przypuszczasz :-)
Zytkagratulacje !!! I miłej imprezki :-)
Dzięki dziewczyny za wsparcie i powiem szczerze że nie wiem o co chodzi z tyhmi plecami - rano tragedia chodzić nie mogłam po południu jak ręką odjoł a dziś jeszcze gorzej niż wczoraj- może dlatego że mam obiad gotować :-) Jestem na prochach, gotujer i co pięć minut się kładę bo mi się łamią plecy, a do tego tynkują mi chhałpę z zewnątrz i od jutra przychodzi gościu kłaść płytki na zewnątrz.Żyć nie umierać :-)
kaskax25chciałoby się tak mieć na własność do 18 ale zapomnij wyjdzie wcześniej niż przypuszczasz :-)

:-).
Woda ciepła, mnóstwo kamyczków do wrzucania, Jasiek tak wariował, że 3 razy zaliczył nurkowanie
. Nie zniechęciło go to jednak od dalszej zabawy. Mieliśmy kłopot by towarzystwo zapakować z powrotem w foteliki!
ale co tam dziś już kończymy z przeprowadzką wiec pierwsza noc będzie w nowym gniazdku
dotarło do mnie że ja ze swoim sie truje już 10 rok 

Nocka tez do bani,nawet nie wiem ile pobudek...Nie wiem czy Wam juz wspominałam,ale powinniśmy przeprowadzić się nad morze-tam moje dziecko przesypiało całą nockę