przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Kasiu trzymaj sie kochana zdrowka dla mateuszka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdy się już przetransportowaliśmy okazało się że mamy kartke w drzwiach iż odcieli nam dopływ gazu z powodu? była wymiana dyszli a nas nie było i aby nie stała się żadna katastrofa odcięto nam dopływ od głównego zaworu, no i jutro niby ma sie ktos zjawić i nam przywrócic tego skarba...
więc w niedziele już powinniśmy być. Druga sprawa jestem teraz u tesciów bo czas żniw nastał a że teściu na rehabilitacji w szpitalu po operacji biodra to i mało ludzi do pracy. tzn hmm nie jestem teraz a bede jutro po pracy w obiadki sie bawiła a treszta zasuwa w polu, niedziela po pracy tez mnie taka czeka. 
a niech ciagnie póki może w krótce siostrzyczka go wygryzie i to jej główne hobby będzie 

Ale Michaś śliczny kowboj 

na 7 dni i 3 inne leki plus maść. Zobaczymy…
kaskax25 – jak się macie kochana? Jak Mati się czuje?A ja dzis jade do moich rodzicow i na noc podrzucam mala. I w koncu spotkam sie z kolezankami ahh jak ja ich wszystkich dawno nie widzialamniby nie daleko do niech ale jakos nigdy nie mam czasu. A jak juz jestem u rodzicow to zawsze ktorejs nie pasuje. A dzis ma udac sie zebrac wszystkie
![]()

;-).