Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziękujemy za życzenia zdrowia i wzajemnie!
Fajnie, że już myślisz o kolejnym spotkaniu.:-)
Dobrze, że nic poważnego się nie stało.
Uściskaj Marcysie ode mnie!
Dobre z tym klubem!

No to ja pytam jak dlugo od tego 3ego mozna czekac, bo niestety termin z usg na 18ego. A ona ze jak do 18ego nie urodze choc mysle ze urodze to mam isc bez zadnego skierowania na oddzial i wywolaja.Ale teraz na ktg i jesli zapis bedzie dobry to do domu czekac na porod. Podlaczyli mnie i nie minelo kilka minut jak dostalam silnych skurczy dochodzacych do 100%. No to polozna ze moze jeszcze dzis urodze a ja na to ze w bajki to ja nie wierze. Godzine ponad mnie maglowali bo maly przysnal i byl kiepski zapis za to skurcze sie nasilaly. Po ktg ledwo zlazlam ze szpitalnego loza skurcze przyslably i tak z nadzieja na rychly porod powiedrowalam do domu. Acha i przy okazji dopiero dzis pobrano mi wymas na paciorkowca. Bo dopiero od tyg nasz szpital go refunduje. 
Zobaczymy ja twarda sztuka jestem.

fotelik jeszcze nie kupiony... na tygodniu nie mamy czasu a w weekend znowu jedziemy na jezioro
może urodzisz 15 sierpnia - wtedy Miłoszek będzie miał zawsze wolny dzień w urodziny 

Myszaa dzieciaku!! ale oglądasz filmy z napisami na dole, czy tylko takie animowane, gdzie nie trzeba czytać??
gdzie jest nasza droga Margaritka???
o 11:10 mamy szczepienie Igora - jestem mega zestresowanaboję się, że będzie się wyrywał i bardzo płakał
( dobrze, że M jedzie z nami i że to tylko 1 kłucie. siedzę w pracy, ale i tak myślę tylko o tym, chciałabym to mieć już za sobą...
z lektorem
hihihihihi - ale trzeba Misiaka słyszeć jak wymawia potem Meno
i na rybkę na koszulce(którą po kuzynie dostał) mówi Meno Meno ;-D
)
Moze do wrzesnia w tym tempie urodze