reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Anna_ajra Dzięki śliczne- skosztowałam po troszku z każdego drinka i mi się już we łbie kręci:tak::tak:;-):rofl2::oo2::rofl::surprised:

Kurcze dzis pogoda pod psem więc wybraliśmy się do CH na zakupy. Kupiłam sobie gumowce i Miśkowi :-). Sobie na działke - Miśkowi gdziekolwiek. Poza tym beczeć mi się chce juz przez ten deszcz i pomału doła łapie. Tak czy inaczej drinki z imprezki u Anny_ajry troszkę pomogły. :-)

A i założyłam jeszcze jeden nowy wątek- niebo w gębie z przepisami na smakołyki.
całuski

reklama
taki mi mały ciężar z serca spadł bo ja to zawsze panikuję że na pewno coś złego się dzieje itp jak czuję dzidzię to wiem, że żyje a to dla mnie najważniejsze.

zaczęły mi się też nieprzyjemne objawy czyli wyciek z piersi. znów będę miała wszystkie koszulki poplamione :(

Hej
Kropecka - super - widzę u ciebie 17 tydzień - no to ja jeszcze trochę poczekam.

Agawa - spoko wątki - i już prawie zgubiłam Ani_ajra przepis - jeszcze nie znalazłam chętnego do pieczenia - ale mam nadzieje że to już nie długo;-)

U mnie zaczeły się mroczki - jak za szybko wstaje::-( Nie przyjemna sprawa :-(

Pozdrawiam z winobraniowej Zielonej Góry Myyyszaaaa

Cześć dziewczyny!:happy2:
Ale ten czas szybko leci... Już poniedziałek...:huh:
Jak tam wasze samopoczucie?:confused: U mnie wszystko ok, dzidzia szaleje (szczególnie gdy idę spać:rolleyes:), apetyt dopisuje i bardzo się cieszę, że zdałam!:yes:
Mój M ma jutro swoje 27 urodzinki (11 września)!:-D Idę kupić zatem prezent...

Ania31 - wielkie dzięki!:biggrin2: Extra, że przepis wyszedł i wszystkim smakował!:happy:
agawa1 - :wink: dobre z tymi gumowcami!:laugh2: Musimy się zatem umówić na kolejną popijawę:cool:... na BB.
kropecka - gratuluję!:rofl::-D:rofl:
Myyszaaa - oglądałam ostatnio "Dzień dobry TVN" właśnie z Twojej Zielonej Góry. Bardzo fajnie... winobranie... :rolleyes:mmm... Pamiętałam o Tobie!:yes:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Cześć dziewczyny . Cały weekend mnie nie było a tu tyle stron naklikałyście:szok: Było co czytać
Anna ajra wielkie gratulacje!:tak:To teraz przybył nam nowy kierowca:tak: tylko nie zrób tego błędu co ja i od razu siadaj za kierownicę no i oczywiście daruj bramom wjazdowym:-D;-):tak:
Dziś chciałam wybrać się po wyniki ale niestety pogoda beznadziejna więc jeszcze nie wiem czy pójdę :dry: Wkurza mnie ta jesień za oknem :dry:
I zaraz uciekam na nowe wątki Szczególnie ten o ciuszkach dla dzidzi sie przyda:tak:

Mnie osobiście w szpitalu bardzo przydał się przy nawale pokarmu laktator z Aventu. Nie wiem co bym bez niego zrobiła. Z rzeczy dla maluszka to jeszcze przychodzi mi do głowy ręcznik z kapturkiem.

Mnie ani wkładki laktacyjne ani laktator nie przydał sie w szpitalu...na początku to wcale prawie nie miałam pokarmu i nie było czego ściągać, bo wszystko co było wyjadał mały głodomorek:-D:-D:-D Za to laktator przydał sie już w domu, szczególnie gdy zaczęłam jeździć na uczelnie, no i jak kończyłam karmić piersią, też miał AVENT i byłam zadowolona...

reklama
pytanie do tych dziewczyn, ktore wybierają sie na usg genetyczne w II trymestrze:
w jakim tygodniu ciazy sie wybieracie? :confused:
dzwoniłam dzisiaj do gabinetu i ponoc najlepiej jest między 20 a 22 tyg.
wybiera sie ktoś?:confused:
byłam w I trymestrze, więc zamierzam isc raz w II i raz w III...zawsze to lepiej wiedziec cos wiecej oz drowiu maluszka niz nie wiedziec :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry