Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja juz jestem. po pracy pojechalam prosto do dziewczyny ktora mi paznokcie robila wyszly super, przynajmniej jak dla mnie bo nigdy nie mialam paznokci. tylko nawet spodni w kiblu nie umialam sobie zdjac nie wiem czy kiedykolwiek sie przyzwyczaje
myszaa, ja prosilam o krotkie, poza tym jeszcze bede musiala kilka razy isc do poprawki bo to w jakim stanie je mialam sprawilo ze tak od razu nie da sie osiagnac super efektu. dla mnie jest super. zaraz zrobie zdjecie i wysle.
juz sprzedalam wczoraj. tak srednio na tym wyszlam bo mimo ze jej nigdy nie zalozylam to wzielam 200 zl mniej niz za nia dalam, ale kazda kasa sie przyda.
pewnie ze tak - ja swojej jeszcze nie sprzedałam, choć zarzekałam się że sprzedam wisi sobie w szafie i zajmuje miejsce :-) pewnie tej drugiej tez nie sprzedasz przy tej prawdziwej - sentyment zostaje