reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
U nas też dziś pogoda nie najlepsza. A przy okazji dzień nie mogę zaliczyć do udanych - problemy z budową. Jestem taka wściekła że aż nie chce mi się pisać o tym. Tylko dzidziol powstrzymuje mnir od tego by wybuchnąć.
Całuje Was wszystkie i życzę dobrej nocki.

Cześć dziewczyny!:happy2:
Idę spotkać się dzisiaj o 11:00 z moją koleżanką z pracy, która jest też w ciąży!:happy: Ma termin na 02 stycznia, ale jak sama mówi, pewnie urodzi w grudniu. To jej drugie dziecko i chyba wie, co myśleć na temat terminów porodu...Jest o rok ode mnie młodsza, ma 26 lat. Gdy jej synuś (Eryk) kończył w kwietniu roczek była już w ciąży, także niewielka różnica.:biggrin2:
Wczorajszy dzień mogę zaliczyć do udanych.:-D Trochę się narobiłam i kuchnia wyglądała jak po wojnie, ale co tam... Najważniejsze, że mój Mężuś był zadowolony!:rofl::-D:rofl:
Aha... no i zaczęli w końcu u nas grzać!:yes:

Ika_s - dzięki!:wink: Jak tam wyniki i samopoczucie?:confused:
sylka_k - dzięki! :rolleyes:
Gosia 78 - :happy:
Ania31 - to ja miałam tak jak Ty.:laugh2: Też (o dziwo) czułam bardzo wcześnie pierwsze ruchy dzidzi!:biggrin2: Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę i podzielisz się nowinkami od lekarza!?:yes:
kropecka - dobre to ze spodniami... hihi:-D:-p... kiedy zobaczymy Twoje paznokcie, te dzieło???:confused: Trzymam kciuki za 06 października!:cool:
agawa1 - nikt nie powiedział, że będzie łatwo...:-p ...
wiem, wiem... że może szlak trafić, ale to tak każdy, kto buduje, tak ma.:sorry: Głowa do góry!:wink:

Ściskam Was mocno!
Buziaczki

Hej
agawa1 - trzym się ciepło i pamiętaj - ładna pogoda z Zielonej Góry już została do niej wysłana :-)

Kropecka - trzymam kciuki żeby wszystko gładko poszło :-) miałam tak samo z kosmetyczką - wykombinowałam że makijaż - to ja i tak chcę delikatny a skoro mamy tylko obiad to on długo wytrzymać nie musi i najlepiej jak się sama nim zajmę :-D

Ania_ajra - właśnie czytałam, że będziesz robić ulubione danie - a ja tu czekam że coś fajnego do wątku niebo w gębie dodasz:-D

Pozdrawiam Myyyszaaa

no to wstawiam pazurki. pewnie dla was to nic efektownego ale ja mialam paznokcie do polozy opuszka i dla mnie to zupelna zmiana

0005457eg8.jpg

0005456zi4.jpg

no ja po wizycie u giny.....wyniki mam złe dostałam dodatkowe witaminki musze sie porozpieszczać troszke M powiem ze nic nie moge robić niech również poczuje ciążę za duzo wziełam na swoje barki a za mało dbałam o swoje zdrowie teraz musze troszke poleniuchować i sie podkurowac. najważniejsze ze z dzidziusiem wszystko ok ciągnie z mamusi to co najlepsze i dobrze.
kropecka śliczne pazurki trzymam kciuki za 6 pażdziernik

reklama
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę ciepełka w domach! U nas niestety ciągle nie grzeją.

Agawa1 - współczuję kłopotów z budową, jak czytam jakie są problemy z wykonawcami to odechciewa mi się nawet marzeć o własnym domku.

Kropecka - paznokcie super!

Ania 31 - życzę szybkiego powrotu do świetnej formy!

Anna_ajra - dzięki za pozytywną energię:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry