reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
hihihihi Ania też oglądałam i te sceny kręcą w wawie, w klubie, w którym trenuję :-D w poprzednim odcinku Maćkowiak wybiegał z szatni damskiej :))) może za chwilę podniosą opłaty, bo przecież gwiazdy chodzą po tym parkiecie :-D:-D:-D
ciuszki dla dziewczynek są śliczne...

witajcie wieczorowo...
kochane padam na pysk
normlanie jestem zmeczona...
jechalismy dzis na mieskzanie bo przywiezli nam piec
no i ugadalismy sie z wlascicielami ze w czwartek zaczynamy remont lazienki i oni nam ja przyszykuja tzn... wyciagna wanne zlew wyniosa pralke tak ze lazienka bedzie pusta...
potem przyjdzie moj tata zajmie sie hydraulika (w ten czwartek) cos tam porobia z rurkami i bedziemy zdrapywac farbe olejna.... zeby ak przyjedzie wujek od kafelek to lazienka i wc bylo juz gotowe:tak:
chcielismy im dac czas na wyprowadzke do poniedzialku ale nie dali sie :wściekła/y::wściekła/y:
szkda .... ale nie wykopie ich ze wzgledu na 80 letnia babke :confused2::confused2::confused2:

potem pojechalismy do rodzicow poinformowac tate.... potem do tesco na male zakupy... po ziemie do kwaitkow bo wzielam aloes od ammy i chce sobie zasadzic...
no i przyjechalismy do domu zjedlismy koalcje , maly poszedl sie kapac pomodlil sie wypil kakao i poszedl spac - teraz czas na relaks

ja wzielam juz nospe bo jakos mnie brzuch i podbrzusze pobolewa i zreszta jak wstaje to napieprza jak nie wiem... tak samo jak przekrecam sie z jednego boku an drugi :sorry::sorry::sorry::sorry:

kluska - Sewek tez lubi kolorowac i malowac - twierdzi ze auta i autobus - niech mu bedzie :laugh2::laugh2::laugh2:

rekinasia a ja lubialam jak mama robila syrop cebulowy bo mne smakowal :sorry::tak:

anna ajra ale sie ciesze ze wszystko wporzadku
a Martynka jaka juz duza :szok::szok:
ja ide teraz 10 listopada i zobaczymy ile moja wazy :tak::tak:
no i faktycznie super prezent :tak:

margarita
a ja sama nie znam przepisu :confused2::no:

witam
mam nadzieję, że mogę się przyłączyć;-)
mam pytanko, w co najchętniej bawią się wasze dzieciaki:confused:, bo u nas wszystko jest na chwilę, a bajki odpadają bo w pierwszym roku życia mu nie pozwalałam na oglądanie telewizji, a teraz go to nie interesuje:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, dzisiaj po południu gdy mały poszedł spać razem z mężem położyliśmy się również i spaliśmy 3 godziny:szok:, wstałam przerażona ciszą w domu i pobiegłam do Dominika. Obudziłam biedaczka, spał sobie słodko:sorry2:
2 dni temu dodawałam przepis na zupe krewetkową i gdy wcisnełam "zatwierdź odpowiedź: okazało się ,że jestem rozłączona z internetem:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:, myślałam ,że mnie coś trafi:wściekła/y:. Napisałam się i wszystko na nic, może jutro znowu napisze bo dzisiaj już mi się nie chce.
Wczoraj byliśmy z mężem na "Pila VI" w kinie i musze stwierdzić ,że albo się przyzwyczaiłąm albo co roku ten film jest coraz mniej przerażający.:dry:
wojtuśihania- Witaj,przyłączaj się śmiało:-):tak:, mój Dominik uwielbia czytanie bajeczek, ostatnio kupiłam też kilka książeczek dla dzieci od 2 do 3 lat i robimy różne zadania np. przyklejamy cyfre 1 na obrazku z jednym motylkiem, szukamy czapki wśród foremek i łopatek w piaskownicy,przklejamy naklejki z piłkami w określonym miejscu itd. i on sobie z tym świetnie radzi. Bawimy się w chowanego, liczymy paluszki no i bawimy się z płytą z języka angielskiego, pomagam mu budować z klocków, tarmosi kota, bawimy się z piłką, w "kółko graniaste", "baloniku mój malutki". Około 9 ogląda program dla dzieci na TVP 1 , a czasami bierze zabawki i robi co chce, sam sobą zajmuje się na jakieś 15-20 minut .:-) Ciesz się ,że Twój synek nie jest zainteresowany telewizją, mój ogląda od miesiąca poranne programy i sam domaga się bajek, ale ja jestem za ograniczaniem telewizji przecież jest tyle różnych metod stymulacji dzieci które sprawiają im radość

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Od niedzieli siedzimy sami... Adam pojechał w tygodniową delegację i nie ukrywam, że strasznie mi smutno tak samej.:-(

Margaritta - zupa krewetkowa...? Mmm... o ile Kluska79 będzie tak miła by napisać po raz kolejny przepis, to też chętnie skorzystam!:tak:
Rekinasia - no proszę, kręcą te sceny w Polsce... nie spodziewałam się. Może kiedyś trafisz na którąś z gwiazd!?:-D
patrysia - jaki piec?:oo:
Jak tam mieszkanko?
Uważaj na brzusio, nie ma żartów... musisz się oszczędzać!:tak:
wojtuśihania - Witaj! Mój synek najchętniej się bawi autkami, no i wszelkimi dodatkami typu przyczepa, tunel, most czy jakaś tam przeszkoda. Jedyną bajkę jaką ogląda to "Bob Budowniczy", dwa odcinki to dla niego max. Poza tym, to klocki i piłka. Oczywiście uwielbia się wygłupiać i tarzać po łóżku z mężem. Dużo spacerujemy w ciągu dnia więc "jakoś" tą energię spala.
przyszlirodzice - :-)
Kluska79 - szkoda, że tak wyszło z tym przepisem... też bym się zezłościła.
A co do tych przyklejanek... to kupujesz specjalne książki, czy osobno naklejki, które wklejasz do dowolnej książki:confused:?

Pozdrawiam!

hej
nie zagladalam bo nie bylo czasu....
wczoraj robilam troche za szofera :cool2: hehe fajnie sie jezdzi - szkoda ze bez papierka... :sorry2::-(
dzisiaj od rana zakupy sprzatanie obiad...
od rana jest dzicz...
a popoludniu ide na tipsy.... od mamy koelzanka z pracy :tak:

do tego od czwartku przychodzi moj tata na mieszkanie bo Panstwo G. zwalaniaja nam claa lazienke i wynosza wszytko zeby odlaczyc jakies rurki i cos z przylaczem robic... bo jak wujek przyjdzie kafelkowac to zeby bylo juz gotowe....:tak::tak:
a od soboty dostajemy juz klucze :tak:
w przyszlym tygodniu m robi na 11:30 wiec caly dzien go nie bedzie no i ja i moj mlodszy brat pozrywamy sobie tapety i boazerie :tak::tak::tak: a wujcio moze tez juz przychodzic kafelkowac :-D:-D:-D

reklama
dzięki za podpowiedzi:-):-)
na szczęście dzisiaj pogoda dopisała i z maluchami mogłam ze spokojem wyjść, chociaż mała zasnęła o 16.00 do 17.00, więc znów spać pójdzie o 22.00:zawstydzona/y:
trudno.
a czy wasze dzieci już się przestawiły, jeśli chodzi o zmianę czasu:confused:
Wojtek teraz wstaje przed 5.00:szok: koszmar, ledwo podnoszę powieki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry