reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam!

Najka - na tych rajstopach napisane jest, że polecane są kobietom w ciąży, ładnie rozciągają się na brzuszku i mnie na razie nie gniotą. Pewnie są jakieś tylko dla przyszłych mamuś - jak takie znajdziesz to daj mi znać, na razie muszę zużyć zapasy.

przyszlirodzice - podobnie jak Anna - ajra sugeruję zmianę ginekologa...

Kropecka - oglądałam zdjęcia, super pamiątka, gratuluję synka!

Anna -ajra - czekamy na zdjęcia pokoiku, moja buzia właśnie coraz bardzie się łuszczy, wczoraj smarowałam Dermobasą i jest jakby lepiej, dodatkowo to suche powietrze w mieszkaniu... chyba musimy pomyśleć o jakimś nawilżaczu przed narodzinami Jasia.

Cloe, Mysza - mój mąż choć nie jest programistą to ciągle siedzi przed kompem, to już chyba uzależnienie.

reklama
Witam popoludniem :-)
ja wlasnie pofarbowalam sobie wloski :cool2: wkoncu bo te odrosty byly juz przerazliwe :-p
Myyszaaa - :-) i powodzenia u dentysty :dry: bleee nie lubie ich ... :-p
Ania31 - ja tez :happy:
kropecka - ale nie martw sie nadrobie to bo powoli zaczynam cosik jesc bo czuje ze mam malo bo mi sie rece tzresa i tak dziwnie sie czuje ... :wściekła/y: ale przed ciaza to ja jadlam kilogramami.... ;-)
anna_ajra - czekam na zdjecie :-D a co do biustu to ja mialam D przed ciaza :dry: no a teraz jest juz chyba E :wściekła/y::-( MASAKRA!!! a ja to synusiowi spiewam moze doceni jako jedyny talencik mamusi i bedzie jej sluchal caly czas :-p:happy2::-D
dawna_cloe - nie dziekuje bo juz powoli zalewa mnie krew ale jestem spokojna - jeszcze :happy2: a tak trzymaj z mezem :tak::-p:happy:

Najka, Gosia- mnie te rajstopy chyba już nie pomogą, bo mam pełno pajęczyn jeszcze sprzed ciąży. No ale może i kupię na próbę.

anna_ajra- za dwa tygodnie pójdę na 3D i mam nadzieję, że już będzie fajnie widać Maluszka. Wklej fotki pokoiku, please!!

Kropecka- boskie fotki. A masz też filmik? Ale już zazdroszczę, że wszystko wiesz.

przyszlirodzice- nie pozostaje chyba nic innego jak zmiana tego dziwnego lekarza. ja też jestem tłusta, ale czegoś takiego jeszcze nie usłyszałam.

Dziś mam drugi wykład w szkole rodzenia.Czy tym razem tez mi się spodoba-zobaczymy. Miłego ppołudnia.

moj Maciek też programista i też oderwać go od komputera jest ciężko :) mnie zresztą też.

wiecie, a ja po wczorajszej euforii dzisiaj wpadłam w przygnębiający nastrój. poczytałam sobie trochę o wielowodziu, cukrzycy itp i nie wygląda to wcale dobrze :( znów mi się przypomina jak WIktor chory się urodził, boję się że to się powtórzy :(

Kropecka - po co się martwić na zapas... Kiedy masz robić tą glukozę bo mnie gin powiedział, że w 26 tyg tuż przed wizytą ale niektóre z nas już robiły więc pewnie można wcześniej.

Witam wszystkie lutóweczki,wpisywałam sie juz na watek główny,ale gdzieś "zaginął".Zaczne wiec moze od poczatku.Moja dzidzia ma juz 23 tygodnie i jest bardzo ruchliwa.Po ostatniej wizycie u gina wiemy ze bedzie to dziewczynka,miałam co do tego przeczucia,ale wiecie jak to jest,nigdy nie wiadomo na pewno.Rozmyślamy teraz nad imieniem,ale pewnie zdecydujemy dopiero jak sie niunia urodzi.Pozdrawiam serdecznie.:-):-)

reklama
Mika 12 witaj pisz co u ciebie : co robisz gdzie mieszkasz. o i gratuluje dziewczynki Sama mam córcię i sobie chwalę:tak:.
Dziś cały dzień był w ruchu Razem z mężem pojechaliśmy na zakupy , robiliśmy obiad Teraz każde z nas siadło przed kompem a dziadzio zajął sie Julką:zawstydzona/y::-pJuż dawno tyle czasu nie spędzałam razem z moim męzem:tak:
Kropecka nie martw się na zapas Najważniejsze to bądż pod kontrolą lekarzy sama nie lekcewarz żadnych niepokojących objawów
Myszaa trzy kompy czyli jeden dla męża jeden dla ciebie a jeden uz dla potomka, co?;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry