reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam wszystkie Lutóweczki. Jestem po raz pierwszy na tym forum i trochę mam tremę:) Mam nadzieję, że mogę razem z Wami poczekać na moje pierwsze Maleństwo:)

reklama
Witam Was wieczorkiem !
Wlasnie niedawno wrocilismy bo trzebabylo jeszcze ostatnie sprawy pozalatwiac... :dry: ale juz jestesmy w domku :-) wlasnie niedawno zrobilam mojemu kolacyjke i ja sama tez cos przekasilam tak wiec jestesmy z synusiem najedzeni ale wpadlam zobaczyc co tam piszecie :-D
aggy, midey - witajcie! fajnie ze jestescie :happy:
Ania31 - mmmmm narobilas mi smaka na drozdzowke sama tez bym zjadla :laugh2: ja tez mam nadzieje ze zmieszcze sie jeszcze do czegos zimowego bo w domku nie mam zamairu siedziec :-D
Najka - daj zaraz znac co i jak :blink: ale nie martw sie rozwarciem to bylo troche czasu temu :-) wiec juz moze to nie dopada :-p
Myyszaaa - my to sie zgraly bo ja tez dzis nie mam sil ale jak juz weszlam to cosik napisze :cool2:

pozdrawiam Was i milej nocki zycze bo ja to juz ide sie pluskac i spac :-):cool2::laugh2:

Witam Was serdecznie.Tak długo sie juz znacie,mam wrażenie ze nie bede do was pasować.Mało pisałam o sobie,ale czytam wasze posty codziennie i zastanawiam sie czy pisać o sobie czy nie.Ja jestem na zwolnieniu prawie od początku ciąży.Najpierw bo musiałam,a później dlatego ze powiedzieli mi w pracy ze lepiej bedzie jak bede w domu,bedzie to bezpieczniejsze dla mojej dzidzi.I tak sobie siedze.Chociaż czasami mam tego naprawde dosyć,bo ile można nic nie robić:-).Mieszkam we Wrocławiu,może ktoraś z was też?Pozdrawiam goraca:-):-)

Witajcie!!!
aggy, midey Witajcie wśród lutóweczek :-) Dobrze, że jest nas więcej. :tak:
mika12 ty lepiej nie czaruj tylko pisz, udzielaj się a nie skradaj. Pisz nawet jeśli myślisz że cie nie zaakceptujemy bo to nie prawda. Wszyscy sa mile widziani (nawet tatusiowie w ciązy) w końcu lutówką 2008 jest się tylko raz - to po pierwsze a po drugie kazdy kiedyś zaczynał a po trzecie to im nas więcej tym więcej info i lepiej się gada. Wszystkie nowe babki i te które się ukrywaja ujawniać się i pisać!!! No to Wam nagadałam.
Ania31 tak mi przykro zpowodu taty i szczerze nie wiem nawet co napisać.buziaczki - trzymajcie się
ania_ajra proszę nie krakać z pogodą będzie śliczne słoneczko aż do porodu naszego w lutym, później jakieś 3-4 tyg deszczu co by nam nie było przykro że na zewnątrz nie wychodzimy a potem wiosna :-).:-D:tak::laugh2:
Coś nie mam weny dzisiaj tak ze życzę Wam wszystkim miłej nocki choć pewnie przed 23 i tak sprawdzę kto co jeszczę nabazgrał. papa

Witam serdecznie nowe mamusie:-). Piszcie duzo , bedzie co czytac, czym nas tu wiecej tym wiecej pisania i czytania.

ania 31 , przykro mi z powodu twojego ojca. Trzymaj sie cieplo.:tak:

Najka daj znac po wizycie czy ci przepisal jakies leki i jak masz postepowac:-)

Pozdrawiam was wszystkie :-D

Mika 12 pisz pisz i jeszcze raz pisz :tak:
Aggy Midney tylko nie brać pzykładu z koleżanki i nie zapomnijcie skrobnąć coś tutaj od czasu do czasu;-)
Ja dziś jestem wykończona Julka dopiero co usnęla :sick: a ja wkońcu zalogowałam sie w nasza-klasa.pl :tak:Musze przyznać że fajna sprawa :tak:Jeszcze tylko rzucę okiem co i jak i juz bedę szukać inf o dawnych znajmomych z ogólniaka:tak:

reklama
Witam z rana
dzieki dziewczyny za ciepłe słowa:tak:
Aggy, Midney witajcie :tak:piszcie duzo i czesto
Patrysia ja też nie chce siedzieć ale juz w nic sie nie mieszcze ;-)musze wybrac sie na zakupy i kupić cos sobie najgorzej to ciekawe jak z kurtka zimawą bedzie:confused:czy sie zapnę jeśli nie to gruby sweter i bede tak chodziła:tak:
Dobrze że pogoda nas rozpieszcza i jest ciepełko :tak::-D

Pozdrawiam Was wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry