reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

No tak nie było mnie wczoraj byłam na wynikach ale to dopiero w piątek Wam napisze co i jak
Wczoraj byłam u rodziców przy okazji siostra była zdziwiona ze brzusio tak mi szybko rosnie:szok:zrobiła dokładnie takie oczy jak mnie zobaczyła
Z moim tata nie dobrze myślałam ze jak zobaczy Kubusia jakos bedzie miał siłe ale tylko na chwile złapał wiatru a potem wszysto zaczęło sie walić jak odjeżdzałam pojechali z mama do szpitala jest w domku ale jak bedzie źle ma na dzis do szpitala. Widzę ze go to juz wykańcza i nie ma siły na dalszą walke mam cicha nadzieje ze nie skonczy sie to ...i zdarzy poznać swoje najmłodze wnuczątko.
Przepraszam ale sie wygadałam przynajmniej

reklama
Ania31 - bardzo mi przykro...:sad: Mam nadzieję, że wszystko się fortunie ułoży!
Ika_s - nie znam nikogo, kto nazywał by się Berenika. Ale przynajmniej jak zawołasz swoją córcie np. w sklepie, to tylko ona się odwróci.:wink: Z resztą Maria też ładne.
Nasz synuś będzie miał Michał Adam lub ewentualnie, gdyby okazało się że ma być córcia, to Martynka Anna.

Witam !
Ika_s - pierwszy raz slysze o istnieniu takiego imienia :-) ale fajne mnie sie podoba :tak:
Ania31 - oby wszystko poszlo w jak najlepszym porzadku - bedzie dobrze ;-):blink:
lileczka - nie dziekuje, a to juz tuz tuz :-D
dawna_cloe - ale przynajmniej co czytac macie :laugh2: dzis juz tak chyba nie bedzie musimy z moim zalatwiac pare rzeczy przed weselem jeszcze i specjalnie idzie do lekarza po chorobowe :cool2::happy:
agawa1 - widzisz jak Ty decyzje szybko podejmujesz :-D jak bedziesz po wizycie to zaraz gadaj jak bylo... :laugh2: ale nie martw sie 7:45 to jeszcze dobra godzina :-)
Najka - nie martw sie teraz mi sie przypomnialo ze moja mama w 4 miesiacu ciazy juz miala rozwarcie na 10 cm - tak wiec polezala sobie do konca ciazy w szpitalu :tak: bedzie dobrze :happy:

Hej dziwczyny :-)Ależ dzis piękna pogoda na dworze. Jak nie jesień normalnie;-)
Julka właśnie zasnęła Nie dam jej spac dłużej jak godzinę bo potem będę miała urwanie głowy wieczorem a lubie wieczory mieć dla siebie:tak:
Ika s Maria Berenika to ładne połączenie imion zresztą Berenika Maria brzmi równie fajnie.Nie znam żadnej Bereniki ale treż nie znam żadnej Igi a widze że dużo dziewczyn na forum chce tak właśnie dać na imię swojej córci
Agigagi witaj :-)Zakładam że jesteś nostępną lutówką. Napisz coś o sobie:tak:
Ania 31 przykro z powodu taty :-( Z opisu wnioskujęże to nowotwór. Moja mam również zmarła na tą chorobę Oby w waszym przypadku skończyło sie lepiej:-(

Witajcie!
Dzięki za pocieszenie. Dziś już jestem spokojniejsza i czekam na wizytę u mojego gina w czwartek. Jak trzeba to pewnie, będe leżeć, nawet i w szpitalu. Ale mam nadzieję, ze może obejdzie sie bez tego.
Dziś miałam badanie kardiologiczne i OK, ale za 2 miesiące kontrola.
Ania31 przykro mi z powodu Twojego Taty, dużo siły dla Was, a szczególnie dla Taty!
Ika_s i Anna ajra widzę, ze macie juz ustalone imionka! Ładne. A ja znałam 2 Bereniki na studiach, fajne dziewczyny zresztą!:)
Patrysia 10 cm rozwarcia!:szok: Staram się nie martwić, ale wiecie trudne jest to, gdy wiąże sie z dzidzią. Ale lepiej jest:)
Cloe pogoda piękna!:)))
Agawa no, dobrze, ze się zapisałaś w końcu na to usg, teraz oczekiwanie na relację!:)
Miłej reszty dnia!

cloe tak rak krtani w zeszłym roku jedna strona w kwietniu tego roku druga a teraz podejrzewamy płuca. Tato bardzo szybko stracił chęć walki z jednej strony nie dziwię mu sie wiem ze go to boli ale z drugiej mam dla kogo zyc ma wnuki, które bardzo kocha i które kochaja jego. Chociaż ostatnio zauwazyłam ze Kuba boi sie go mówi ze przyjechał do dziadziusia ale boi sie.
patrysia, anna_ajra, myyszaaa, najka dzieki za miłe słowa musi byc dobrze:-)

Objadam sie drożdzówką która upiekłam do południa w sobote poszły mi dwie i dziś juz jednej nie ma:-)moje dzieci to maja spust:tak:;-)
Musiałam sie połozyc po południu i zregenerowac siły jakoś ostatnio brak ich czuje sie taka wielka i ciężka:-)a gdzie tu dalej. Mam problem z rzeczami jakoś do tej pory było ok ale za szybko brzusio rośnie i nie nadążam mam nadzieje ze kurtka zimowa bedzie ok:-)
Pozdrawiam Was

czesc dziewczyny:) ja też jestem lutówką 2008:) piszę teraz bo dopiero odkryłam forum:) przewidywany termin porodu: 6 lutego, płeć: syn, imię: Dawid:) tyle o nas, trzymajcie się do poczytania:)

reklama
Cześć dziewczyny!:happy2:
Owszem, pogoda wspaniała!:-D Ale to już ostatnie ciepłe i słoneczne dni...

Myyszaaa - :wink:
Najka - cieszę się, że badanie kardiologiczne wyszło dobrze!:happy: Trzymaj się cieplutko!
Ania31 - ja też rosnę, jak na drożdżach...:sorry:
midey - WITAJ!

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry