Ania31
Mamy lutowe'08
No tak nie było mnie wczoraj byłam na wynikach ale to dopiero w piątek Wam napisze co i jak
Wczoraj byłam u rodziców przy okazji siostra była zdziwiona ze brzusio tak mi szybko rosnie
zrobiła dokładnie takie oczy jak mnie zobaczyła
Z moim tata nie dobrze myślałam ze jak zobaczy Kubusia jakos bedzie miał siłe ale tylko na chwile złapał wiatru a potem wszysto zaczęło sie walić jak odjeżdzałam pojechali z mama do szpitala jest w domku ale jak bedzie źle ma na dzis do szpitala. Widzę ze go to juz wykańcza i nie ma siły na dalszą walke mam cicha nadzieje ze nie skonczy sie to ...i zdarzy poznać swoje najmłodze wnuczątko.
Przepraszam ale sie wygadałam przynajmniej
Wczoraj byłam u rodziców przy okazji siostra była zdziwiona ze brzusio tak mi szybko rosnie
zrobiła dokładnie takie oczy jak mnie zobaczyłaZ moim tata nie dobrze myślałam ze jak zobaczy Kubusia jakos bedzie miał siłe ale tylko na chwile złapał wiatru a potem wszysto zaczęło sie walić jak odjeżdzałam pojechali z mama do szpitala jest w domku ale jak bedzie źle ma na dzis do szpitala. Widzę ze go to juz wykańcza i nie ma siły na dalszą walke mam cicha nadzieje ze nie skonczy sie to ...i zdarzy poznać swoje najmłodze wnuczątko.
Przepraszam ale sie wygadałam przynajmniej
Mam nadzieję, że wszystko się fortunie ułoży!
Z resztą Maria też ładne.

dzis juz tak chyba nie bedzie musimy z moim zalatwiac pare rzeczy przed weselem jeszcze i specjalnie idzie do lekarza po chorobowe