Minesota
Fan(ka)
anna_ajra hej - jak masz cudownie - zobaczyłaś już maluszka:-) jest prześliczny
Ja przyznaje się zapomniałam że masz wizytę w ten sam dzień co i ja ... byłam tak podekscytowana tym że lekarka na razie potwierdziła tylko :-) plus umówiła się ze mną na następną wizytę na 27.07 :-) i wtedy dopiero mi kartę założy..... dziewczyny początkowo też miałyście tylko skierowanie na te wszystkie badania?
Kurczę boję się że o którymś moja lekarka zapomni - czegoś nie wykryje
A teraz jeszcze mnie przeziębienie łapie

Pozdrawiam lutowe mamusie
Ja przyznaje się zapomniałam że masz wizytę w ten sam dzień co i ja ... byłam tak podekscytowana tym że lekarka na razie potwierdziła tylko :-) plus umówiła się ze mną na następną wizytę na 27.07 :-) i wtedy dopiero mi kartę założy..... dziewczyny początkowo też miałyście tylko skierowanie na te wszystkie badania?
Kurczę boję się że o którymś moja lekarka zapomni - czegoś nie wykryje

A teraz jeszcze mnie przeziębienie łapie

Pozdrawiam lutowe mamusie

Śliczne zdjęcie! Chciałabym, żeby moja dzidzia już była taka duża. Żeby ta następna wizyta 9 lipca już była, a a to jeszcze tyle czasu. Ale staram się cały czas wierzyć, że będzie OK!
Dopiero pamiętam jak ja bylam w tym samym momencie co wy dzieczyny - tylko 2 lata temu.... Ojejku, zobaczycie jak to szybko zleci i przytulicie po raz pierwszy Wasze Malenstwa. I nic juz nie bedzie takie same:-) Usciski dla Was i Waszych Fasolek ode mnie i Tomaszka !!!
Jak kupiłam sobie ostatnio "Sharpe mama" są w nim super artykuły.
Wybrałaś sobie zatem lekarza prowadzącego i czy rzuciłaś palenie?
... razem z Tobą czekałam na pierwsze zdjęcie. Ale nie ma co się złościć. Następnym razem na pewno będzie!:-) Dwa tygodnie, to nie długo. 
Lekarka skieruje Ciebie na pewno na rutynowe badania. Jeśli chciała byś jakieś inne szczegółowe, to uważam że jest na nie troszkę za późno. Gdy poroniłam w lutym miałam za zadanie zrobienie badań na toxoplazmozę, przeciwciała antykardiolipinowe i cytomegalię. Badania toxo. możesz jeszcze zrobić. Wszystkie te badania są raczej płatne i drogie.

na pewno będzie wszystko ok! Z pewnością liczyłaś sobie termin... jestem bardzo ciekawa, w którym tygodniu ciąży jesteś.