hejka!!!
mnie wczoraj nie buło bo najpierw byliśmy na zakupach, potem w drodze powrotnej Misiek zasnął więc były przeboje z jego zaśnięciem wieczorkiem, a potem to prasowałam do 1 w nocy. Zostało mi do wyprasowania jedno prześcieradło :-). MI też brakuje kilku rzeczy ale liczę że mam na to czas.
Paty38dlaczego birrzesz fenoterol przecieżjuż masz donhoszone dzidzi???
Ania_ajra Ja MIśka zostawiam z moimi rodzicami. Mieszkamy jeszcze razem i o tyle dobrze, że ma się w razie czego kto nim zająć. Teraz na przykład mama go usypia a ja siedzę na bb :-)
kropecka Nie wiem jak na innychh wątkach ale ten jest wyjątkowo przyjazny. :-) I mam nadzieję że nie jesteś zła że jestem wraz z Tobą moderatorem ?? I że inne dziewczyny też nie. Według mnie ale to jest moje skromne zdanie to nie jest żaden problem a czy prestiż?? To pojęcie względne. Ważne aby zawsze był ktoś do kohgo możemy sie zwrócić z problemem no i chhyba lepiej jak to jest jedna z nas niż ktoś "obcy".
Myszchcesz dyskusje ???Zaraz coś wymyślę :-) ;-)

A wyspałaś się ?? Bo ja spałam do 11:30 !!!! Hurra!!!!!
Mysz, kropeckakiedy wy macie czas na czytanie. NO Ulę to jeszcze zrozumiem - nie ma jeszcze dzidziusia ale ty kropecka?? normalnie podziwiam.
MI do pełnego przygotowania wyprawki zostały: klapki pod prysznic, tantum rosa, kapturki na piersi, biustonosz do karmienia i czopki glicerynowe - kurcze o tym to bym zupełnie zapomniała.