witajcie kobietki!
jak minęła kolejna nocka? ja po wczorajszej nieprzespanej nocy dziś spałam jak zabita:-)
Agawa1 ja tez nie wyobrażam sobie ciągłego kołysania maluszka ale na szczęście kołyska ma blokadę ;-)no a bardziej chodziło nam o to ze jest mała, poręczna i na kółkach więc można np, na noc postawić bliżej swojego łóżka żeby dzidziuś był na oku:-)
Gosiu 78 wiesz faktycznie przy pierwszym dziecku rodzice często bzikują z miłości i najchętniej nie rozstawali by się na krok ze swoim maleństwem, ale jako mama trójki powiem ze warto, kiedy 12 lat temu przyszło na świat moje trzecie dziecko to uświadomiłam sobie że czas tak szybko mija i że juz nigdy synek nie będzie taki malutki i chętny do przytulania jak właśnie w swoich pierwszych miesiącach życia więc spędzałam z nim noce śpiewając mu i tuląc , bez pospiechu i nerwów zeby już szybko poszedł spać, teraz na świat przyjdzie moje czwarte dziecko i zamierzam cieszyć sie każdym dniem i nie będę jej i sobie oczywiscie żałować pieszczot:-) spróbujcie przytulić dwunastolatka , ze nie wspomnę już o osiemnastolatku;-)