reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam
Witam nowe mamusie:tak::tak::tak::tak:
Ja tez ostatnio duuuzo pije:-) ciagle mnie suszy duuzo jem zreszta stale cos musze miec a to mandarynki a to jabłka a to kanapki a to naleśniki ciagle cos :-D
wczoraj pokazywałm kolezance jak wygladam i stwierdziła ze mam ogromniasty brzuchol:szok:ze ona miała duzo ale ja bije rekordy:-D
Własnie co do wagi dzidzi to jestem za ze drobne mamy rodza drobne dzieci w moim przypadku to sie zgadza co prawda moja siostra jest prawie jak ja ale urodziła córe 3510 takze nie wiem od czego to zalezy
patrysia dzieki za miłe słowa jakos sie trzymam nie wiem skad u mnie tyle siły
fajnie ze jestes z nami i piszesz do nas
zreszta wszystkim Wam dziewczyny serdecznie dziekuje za ciepłe słowa nie jest mi lekko stan sie pogarsza z kazdym dniem jest coraz gorzej dzis chcemy jechac bo nie wiadomo czy dozyje jutra ale to wszystko zalezy od M czy bedzie sie mógł zwolnic jak nie to jutro od rana jedziemy Chłopcy porobili laurki na dzień babci i dziadka zeby dać:-(

reklama
ja wlasnie wpadlam na lepszy dla mnie pomysl jesli chodzi o bycie Macka ze mna po porodzie. Po prostu wezmie zwykly urlop (2 tygodnie) bo jest 100% platny a w wakacje ja zrezygnuje z 2 tygodni macierzynskiego na jego rzecz.

No jak ja sie ciesze, ze was znalazłam :* Ja juz przerażona ze groszek moj bedzie wielki, a widze wiecej nas tu takich :-) Co do nosa to ja jakos od 4 miesiecy mam powiekszony- ale to nie wszystko bo oprocz tego jest jeszcze czerwony :-D No jak żul jakis wygladam :tak: Pije strasznie dużo- w ciagu nocy tak kolo litra wody. A od wczoraj mam tak straszny apetyt ze juz nie wiem co mam jesc.

AH no i groszek moj kochany bedzie chlopcem- tak wyszlo na 3D i teraz na ostatnim USG, wiec sie juz raczej nie zmieni :-) Tylko z imieniem mam problem: Bartus albo Michalek- chyba sie zdecyduje jak go w koncu zobacze :-)

Hej dziewczyny. Dziś jestem wykończona Najchętniej walnęłabym się do łóżka ale niestety nie ma tak dobrze. Brzuch mnie dzis pobolewa wogole dentka ze mnie nic nie robię
Co do wagi dziecka to wiem że nie jest regułą że drobne rodza drobne dzieci. a wielkość dzidzi może być wskazaniem do cesarki ale nie musi pewnie zależy od gina przy porodzie Jeśli jednak miałabym urodzić dzidziusia więcej jak 4200 nawet więcej jak 5000g:szok: ( tyle ważył wnuk sąsiadki)oj to ja wole już cesarkę:baffled:
Dziewczyny fajnie macie że możecie wybrac pozycje do rodzenia. u nas niestety leżysz nie cały czas ale jak juz przychodzi finisz to tylko na leząco choć z drugiej strony pamiętam sam poród przy Julce, było mi wszystko jedno jak kto i gdzie byle by już było po wszystkim. Położna pochwaliła mnie że ładnie wykonywałam wszystkie polecenia Byłam w takim stanie że gdyby koś kazał mi skakać na głowie dzięki czemu miałabym urodzić szybciej to bym skakała:cool:
Paulineczka u nas ma być dziewczynka ale że w rodzinie mam kilka przypadków gdzie chłopak okazał się dziewczynka i odwrotnie , biorę poprawkę jak Mysza;-)
Choć wyprawka sama z siebie skompletowała się jak dla dziewczynki wiec chłopczyk bedzie miał troche przekichane tak do roku Dzięki Bogu wtedy jeszcze bedzie mu wszystko jedno w co ubierze mama:cool2:

mi tez bylo wszystko jedno podczas porodu z tym ze na mnie polozna krzyczala ze nie wykonuje jej polecen a ja stwierdzilam ze nie dam rady urodzic i nic z tego nie bedzie :)

u mnie chłopak potwierdzony dwukrotnie więc nie zakładam pomyłki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry