Paulineczka_
mamy lutowe '08
Witam sie i ja. Kurcze dziewczyny biodro lewe juz mnie tak boli, ze sprawia mi trudnosc w chodzeniu (duza!!)

Moze sa jakies cwiczenia ktore moglabym sobie porobic na to ???
Co do lampki to ja juz mam taka stojaca w pokoju, kupie tylko do niej jakas oslonke (albo no niewiem obwiaze apaszka
) zeby nie byla az tak jasna, bo faktycznie ciezko by bylo przebierac po ciemku.

Moze sa jakies cwiczenia ktore moglabym sobie porobic na to ??? Co do lampki to ja juz mam taka stojaca w pokoju, kupie tylko do niej jakas oslonke (albo no niewiem obwiaze apaszka
) zeby nie byla az tak jasna, bo faktycznie ciezko by bylo przebierac po ciemku.

cały czas się martwię co ze mną będzie a nie chcę wam marudzić bo same macie masę wątpliwości, pytań i problemów. Jutro mam KTG, ale jakoś to też mnie nie cieszy, bo w sumie takie badanie nic nie daje. Lekarz mnie generalnie zlewa, biorę od wczoraj antybiotyki na ewentualną infekcję Olka i to wszystko. W sobotę mam ostatni prawdopodobnie egzamin w szkole ale nie mam siły się do niego przygotowywać. Nie mam siły się spakować do szpitala i w ogóle na nic siły nie mam