reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Acha no to chyba już niedługo KROPECKA...
objawy raczej wskazjące,
dla Olka to by chyba dobrze było, jakby się teraz pośpieszył,
trzymaj się dzielnie
i torbę spakuj, bo potem w biegu to różnie bywa z tym pakowaniem...

idę już chyba na tego pączka,
muszę pogonić moją Hankę,
zejdę z piątego piętra schodami, zapomnę o istnieniu windy,
ale jak będę musiała wejść z powrotem, to chyba sobie jednak o niej przypomnę :tak::-)

reklama
no właśnie niestety takie objawy świadczą o tym że powinnam w ciągu najbliższych 4 tygodni urodzić :sorry2: a to to ja już wiem bez żadnych objawów ;-)

:-):-):-)witam sie i ja!!!!!!!!

Juz jestem po kawce i paczusiach. Zjadlam juz :szok:............. trzy. Ale sa pyszne!!!!!!

paty 36 -- widzisz , same plusy:tak::-D:tak:

kropecka - kiedy ci ten czop odszedl??? To moze byc na 2 tygodnie przed porodem a moze byc i kilka godzin przed?????Ja tam na razie u mnie nic nie widze co by przypominalao czop.:no::-D:-D:-D

pozdrawiam :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Ja już po obiadku :-) tak sobie siedzę i myśle czy kreska która wyszła mi na środku brzucha szybko schodzi po porodzie:confused::confused::confused:. Moja jest taka śmieszna , bardzo cieniutka bo ma ok 4 mm szerokości i bardzo krzywa, mam nadzieje że już mi tak nie zostanie na zawsze:szok::szok::szok:

Hej,

ja dalej zakatarzona i bez humoru. Krwią z nosa już zalałam pół mieszkania. Chodzę i wycieram plamy, bo zwykle z tym nosem, po wydmuchaniu, nie dobiegam do łazienki i tak cały dzień. Zjadłam pączka, ale nie czuję, co jem, więc przyjemność żadna, a tylko kalorie...:tak:

No i mnie do spakowanej torby wreszcie brakuje już tylko klapek, ale kupię je dopiero w sobotę. Wtedy też pewnie pojedziemy po fotelik samochodowy.

Nie wiem dlaczego, ale cały czas się boję, że coś jej się stanie i już chcę ją mieć. Do porodu mi się nie spieszy aż tak, ale nie chciałabym, żeby coś się wydarzyło w tym czasie oczekiwania.

Pozdrawiam ciepło, już napączkowana na dzisiaj chyba.;-)
.

ja mam podobne lęki IKA,
ale tak nie można
trzeba być dobrej myśli
przecież nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy
kobiety rodzą dzieci od czasów prehistorycznych, będzie dobrze :-):tak:
kurcze odkąd się te porody zaczęły, to coraz mniej osób na forum :)

reklama
mi skurcze przeszły i narazie cisza. no ale ja wiedziałam że to nic takiego, w poprzedniej ciąży też miałam takie "fałszywe alarmy".

rzeczywiście niewiele się dzieje na forum, po urodzeniu też pewnie jeszcze bardziej ucichnie bo będziemy miały mniej czasu na cokolwiek :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry