MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Miałam spędzac mnóstwo czasu na bb podczas mojego pobytu w Polsce ale tak jakoś wychodzi że nie ma kiedy:-)
Albo ktos mnie odwiedza albo ja jadę do kogos i wiecznie coś.
Przyszlirodzice gratuluję
Aggy Szzymon też się tak wygina jak leży i jak go noszę na rękach to też głowę tak dziwnie odchyla do tyłu ale to chyba normalne, mam nadzieję.
Od tego wyginania zaczął się przekręcać na brzyszek:-).. A za dwa dni skończy 4 miesiące.
12 lipca jedziemy nad morzę do Dębek i troszkę się boję tego wyjazdu. Dziewczyny była juz któraś z was na wakacjach????????
Nie wyobrażam sobie pobytu na plazy nie wiem czy wystarczy parasol czy kupowac namiot plażowy. Czy schodzic w południe z plaży czy nie bedzie to konieczne. ??????????????
Miałam spędzac mnóstwo czasu na bb podczas mojego pobytu w Polsce ale tak jakoś wychodzi że nie ma kiedy:-)
Albo ktos mnie odwiedza albo ja jadę do kogos i wiecznie coś.
Przyszlirodzice gratuluję
Aggy Szzymon też się tak wygina jak leży i jak go noszę na rękach to też głowę tak dziwnie odchyla do tyłu ale to chyba normalne, mam nadzieję.
Od tego wyginania zaczął się przekręcać na brzyszek:-).. A za dwa dni skończy 4 miesiące.
12 lipca jedziemy nad morzę do Dębek i troszkę się boję tego wyjazdu. Dziewczyny była juz któraś z was na wakacjach????????
Nie wyobrażam sobie pobytu na plazy nie wiem czy wystarczy parasol czy kupowac namiot plażowy. Czy schodzic w południe z plaży czy nie bedzie to konieczne. ??????????????

... i co ja widzę...?
Prawie wszystkie lutowe mamusie w nastroju do sprzątania!

Brałyście ze sobą wanienkę...???
Bo ja nie planuje jej zabierać, ale nie mam też za bardzo pomysłu, jak poradzić sobie bez niej...

Ja też bym nie odstawiła małego do łóżeczka by się wypłakał. Nigdy tego nie praktykowałam.
Super, rodzinka się powiększy.

Dziewczyny czy któres z waszych dzieci pręży się tak dziwnie, Szymon jak leży na plecach prostuje nogi tak ja by chciał się wyciągnąć, robi to od trzech dni