Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Rzadko się widzimy, więc nie mogłyśmy się nagadać.
Dzień był super udany i ta kawa z lodami w parku... mmm... super!

Szkoda, że musi wyjechać, jest zapewne dużą pomocą dla Was?
, bo koleżanki nie wspominały nigdy o tranie.
No, no... nieźle!

Czasem dzieci śpią tak niespokojnie. Michaś też tak miewa od czasu do czasu.
i oczywiście łaskotanie i dowolne wariacje - byle solidne.

Oby wszystko się pomyślnie ułożyło!

;-)
. Pogoda cudna , mieszkaliśmy w hotelu z basenami i prywatną plażą nad Adriatykiem:-). Dominiś był kochany, Włosi uwielbiają dzieci i prawie każdy głaskał "bambini"
, ja wypoczełam- jedzenie poddawane pod nos no i wyjścia wieczorne do restauracji- hmmm już tęsknie.

Podaję tylko połowę co drugi dzień. Często sama gotuję Maluszkom obiadki i zastanawiam się czy warzywka można gotować już na rosołku razem z mięskiem?
!!!My nigdzie nie wyjechaliśmy,bo bałabym się z moją dwójką.Ale w przyszłym roku nadrobimy z nawiązką
, nie wiem czy to była jedna burza która atakowała dwa razy czy może dwie inne
. Troche się bałam szczerze mówiąc, domek stoi na wzniesieniu samotnie, a mój mąż stwierdził że nie widział uziemienia. Wyobrażacie sobie? szkoda że nie przypomniał sobie o tym gdy odbieraliśmy go od firmy budującej i płaciliśmy za wykonanie ostatniego etapu
. Dominik też się budził przez burze. Naszczęście dachu nie zwiało ale długo tego nie zapomne