Paulineczka_
mamy lutowe '08
Dzięki dziewczyny za wszystko 
Kamień spadł mi z serca i niesamowicie się cieszę, że tak się skończyło. Michałek raczkuje juz pełną parą. Basen spełnia swoją role doskonale. Od 2ch tygodni zaczelam wymieniac garderobe Michałka- znaczy spioszki i body tylko- i wiecie co??. Nigdzie nie moge kupic rozmiaru 6-9
Mialam na dzis zaplanowana wycieczke wozkiem, jakies 5 km, ale niestety pada. Wykoncze sie, kupilam mu dopiero 5 par body, a spiochow ani jednych. Mam nadzieje, że przestanie padac i jednak sie tam wybiore.
Sto lat dla Miśkołaka naszego
Kamień spadł mi z serca i niesamowicie się cieszę, że tak się skończyło. Michałek raczkuje juz pełną parą. Basen spełnia swoją role doskonale. Od 2ch tygodni zaczelam wymieniac garderobe Michałka- znaczy spioszki i body tylko- i wiecie co??. Nigdzie nie moge kupic rozmiaru 6-9
Mialam na dzis zaplanowana wycieczke wozkiem, jakies 5 km, ale niestety pada. Wykoncze sie, kupilam mu dopiero 5 par body, a spiochow ani jednych. Mam nadzieje, że przestanie padac i jednak sie tam wybiore.Sto lat dla Miśkołaka naszego

ale musze przyznac ze niezle mu to wychodzi - dumna jestem z niego :-)
zabieram sie do czytania 

. No cóż pracować trza choćby za moje marne 1200 no ale ..... nie komentuje.
Moja mama już nie wytrzymała i przyleciała z pytaniem" Co JA ROBIĘ temu dziecku?"A głos ma prawdziwie wrzeszczący - chyba po mamusi ale mam nadzieję ze uczycielem nie będzie - no możę prezydentem
Tak czy inaczej oduczamy lulania i mam nadzieję że będzie coraz lepiej. Całuski dla Dzieci i Was
Cała poczekalnia niemowlaków i 1 pani pielęgniarka do szczepień. Szczepienia od 11,ja byłam przed, a po mnie matki były juz odsyłane do domu.Czujecie?! Na szczęście Marceluś zniosła to dzielnie, choc czekałyśmy ponad 2godz. ::-( Waży 8,800! pielegniarka stwierdziła,że w moim cysiu chyba mam smietanę zamiast mleka

wprawdzie zastanawiała sie do końca czy jedziemy bo zle sie czułam, ale ostatecznie było ok;-) było chyba 7-8 dzieci w wieku roczek dwa latka, jedno trzyletnie i 1 piecioletnie, najmłodsza oczywiscie moja Iga