przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
nawet nie mascie pojecia co sie wczoraj znow mojej malej prxydalzylo
wyleciala mi z wozka lo matko wypycha mi nozkami przod od wozka i nagle mio sie wyslizgela
lo matkonawet nie wiecie jak sie przerazilam maskara na szczescie nic sie jej nie stalo upadek miala na trawnik i kocyki a teraz juz ma zalozone szleki do wozka zeby to sie nie powtorzylo bo za cholere nie chce mi siedziec przypeita oryginalnymi pasami bo sa przymocowane do oparcja a u niej to ciezko z opieraniem ona chce wszystko sama no wlanie ona chce wszystko i jesc tez do wszystkiego mi bucie otwiera i marudzi i tylko by chodzic chciala, tzn zeby ja prowadzac pod raczki.
ps. przepraszam za bledy ale pisze z pracy w biegu zeby szef nie widzial;p

wyleciala mi z wozka lo matko wypycha mi nozkami przod od wozka i nagle mio sie wyslizgela
lo matkonawet nie wiecie jak sie przerazilam maskara na szczescie nic sie jej nie stalo upadek miala na trawnik i kocyki a teraz juz ma zalozone szleki do wozka zeby to sie nie powtorzylo bo za cholere nie chce mi siedziec przypeita oryginalnymi pasami bo sa przymocowane do oparcja a u niej to ciezko z opieraniem ona chce wszystko sama no wlanie ona chce wszystko i jesc tez do wszystkiego mi bucie otwiera i marudzi i tylko by chodzic chciala, tzn zeby ja prowadzac pod raczki.ps. przepraszam za bledy ale pisze z pracy w biegu zeby szef nie widzial;p
mysle ze uda mi sie znowu bardziej aktywnie udzielac na forum tak jak kiedys
z wrazenia czasami opowiadam ludziom niewtajemniczonym w forum ze niektóre dzieciaczki w wieku Igi juz raczkują albo same wstają
póki co od piersi nie odstawiam, Igusia za bardzo lubi sie przytulac, a poza tym jakos tak mam wrazenie ze teraz kiedy jest pod opieką innych osób,to gdyby nie mój cycus to byłabym jej niepotrzebna
:-(
okazało sie ze bardzo miła pani doktor, no pewnie za 100 zł tez bym była taka miła;-) stwierdziła, ze Igusce nic nie jest, wszystko czyste tylko nosek z katarkiem i lekkie zaczerwienie gardła, kazała podawac nurofen na wszelki wypadek przez 3 dni i kropelki do noska Nasivin
wprawdzie kolejna stówka została w aptece, ale mam w zanadrzu kuracje wzmacniającą, zeby tak nie łapac przeziebien bo ode mnie sie zawsze zaczyna:-
a próbujesz odstawić od piersi
Ani nawet nie ryzykuje. Jutro najwyżej pójde. 
, (był w niej obiadek ). No i pokasłuje dzisiaj:-(, jak rano będzie kasłał pójde z nim do lekarza, a może przesadzam skoro nie ma temperatury.
, ciężka sprawa. Nie chce go odstawiać zupełnie, chciałabym karmić rano i wieczorem.