reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
ja się skutecznie oduzależniłam od allegro jak zostałam oszukana i zapłaciłam za towar którego nie dostałam. Teraz kupuję tylko u sprawdzonych sprzedawców i to tylko w ostateczności. Rzeczy do sprzedania mam dużo ale nie chce mi się na pocztę latać i stać w kolejkach żeby je wysyłać.

Moniamonis niestety jestem ograniczona finansowo i kazdy zakup bardzo rozwazam:-) Troche rzeczy juz tam sprzedalam ale nie bardzo sie oplaca, ludzie niestety chca jak najtaniej nie zawsze sie dobrze sie wyjdzie kropecka pewnie i ja sie kiedys natne ale zawsze musi byc ten pierwszy raz. Zreszta w mojej miejscowosci mamy taki wybor ze jakbym chciala tam kupic np. fotelik to do wyboru bym miala az ze dwa modele:wściekła/y: Nie liczac promocji w biedronce:wściekła/y: Takze zakupy na allegro raczej pozostana moja ulubiona forma zakupow. Dobra narazie koncze bo maly marudzi. :-) Do potem

jestem i dzis :-D
kaska - nie martw sie na zapas moze jednak lekarka sie mylila co do anemii anemia to niedokrwistosc i jak pamietam to Sewek nie mial zadnych objawow a ostatnio jak Sewek mial ta biegunke i ta grype zoladkowa to spadl mi jakies 300 g... :dry: mam nadzieje ze jednak nie bedzie mial anemii powodzenia zobaczymy jak po wynikach :tak:
A u nas nie ma jeszcze zabkow ale dzis Sewek strasznie marudzi - teraz niedawno zasnal i jak sie obudzi zje cos i pojedziemy na spacerek niech sie przewietrzy moze dobrze mu to zrobi :happy2:
a co do stania juz coraz czesciej sam stoi nawet jak podpiera sie czegos to czasem sie pusci i laduje na tyleczek :tak::-) albo jak kotek - smiesznie to wyglada :tak:

Dzisiejszej nocy Dominik obudził się tylko po 23 i spał do 7:szok:, mam nadzieję że to przełom i tak będzie częściej, wreszcie przespałam całom noc:-D.
Co do allegro to troche przystopowałam, kupiłam w tym tygodniu jedną rzecz ,a dwie sprzedałam;-).
Poza tym można tam znaleźć rzeczy których nie kupie w Polsce np. ubrania victoria's secret które uwielbam:zawstydzona/y:.
moniamonis- tylko pozazdrościć teściów, i o której wstała Maja
kropecka- a starałąś się odzyskać wówczas pieniądze? Pamiętam ,że pisałaś wówczas o tym co się stało ale nie pamiętam jak to się skończyło.
Cloe- kiedyś pewnie też będziemy teściowymi - ja będe super teściową:-D

Cześć babeczki ale drukujecie aż cieżko nadrobić...ja ostatnio zaglądaam tylko bo nie miałam nawet chwili dla siebie a co dopiero na BB nom ale całe te zamieszanie ze swietem zmarłych już na szczęście za mną!!!
Bartuś sobie śpi a Oliwka jest u babci ...zaraz tylko posprzątam i wolne ,ech w końcu laba!!D dziś na drugą zmiane do pracy leci a ja w domku będe sama bo reszta jedzie na cmentarz!i chyba dziś nocke sobie odeśpie bo ostatnio ,mimo tego że mały póżniej chodzi spać to budzi się 4-5 i nie chce spać ,dziś miała zrywke o 4,15 i myślałam że kurwicy dostane !!!dobra lece ogarne a potem was nadrobie!!!

Hej
I święto zmarłych minęło zmęczona jestem tymi świętami jak nigdy a co to będzie na Boże Narodzenie:baffled::crazy:
Oliwka zaczyna kaszleć jutro biegnę z nią do lekarza Nie ma gorączki a i tak boję się czy to nie płuca Już raz to przerabialiśmy:crazy:
Kluska ja to będę supeowatą teściową :-Da co:-) pod warunkiem że nie dostanę rozstroju nerwowego z moim męzem to całkiem prawdopodobne:crazy::dry:
Oliwka
kiedy zaczynasz pracę?

Witam wieczorkiem. U mnie juz wszyscy spia nawet M:wściekła/y: A ja tak siedze i kombinuje skad wziac stowke, bo zachorowalam na pewna zabawke. Maly bawil sie nia dzis u kuzynki mowie wam super sprawa, CHICCO STOLIK EDUKACYJNY MULTIFUNKCYJNY- WYS 12H (471450499) - Aukcje internetowe Allegro No cudo normalnie. Maly byl zachwycony. Tylko drogie jak na mnie:no: Ale chocbym stanela na glowie znajde kase i choc na swieta a mu kupie. A zreszta jutro lub do konca tygodnia sie roztrzygnie co z ta Norwegia. Jak sie okaze ze jedzie to kupuje natychmiast. :wściekła/y: Ja juz taka glupia jestem ze dla tych moich dzieci to bym oddala wszystko.:-) dawna cloe biegnij do lekarza bo od kaszlu do przynajmniej oskrzeli niedaleko ja tez sie boje kazdego kaszlu Matiego. Trzymam kciuki:-) Oliwka_11 ja tez mam pobudki wczesnym rankiem, ta nieszczesna zmiana czasu:angry: Patrysia Mati tez ryzykuje i probuje sie puszczac i musze go lapac w locie. Jutro powinien byc u nas ten jezdzik az nie moge sie doczekac. Dobra chyba ide spac M tak chrapie ze zaraz malego obudzi. Dalej w dzien nie chce jesc nadrabia za to w nocy:wściekła/y: Pozdrawiam do jutra i dobrej nocki:-):-):-)

witam sie z mlaym na kolankach :dry:
ja to moze nawet i bym sie wyspala gdybymoj m do pozna nie ogladal tv i tym samym nie obudzil po 12 w nocy malego ... a ten nie chcial potem usnac :wściekła/y: a tak rano wstalismy o 7:30 :-)
zaraz tez ide zrobic sobie kawke przygotowac sie na zakupy ....:dry:
kaska - zabawka fajna ale to norma ze co nam wpadnie w oko dla naszych milusinskich chcialbysmy kupic ale nie wszystko da rade :-( mnie tez sie czasem serce kraja jak widze dla malego cos fajnego a nie mam na to kasy takie zycie te czasy coraz gorsze sa ... :dry:
cloe- ja tez sie boje Bozego Narodzenia :tak: zdrowka dla Oliwki :tak:

reklama
A co tu strajk jakis zapanowal. Halo gdzie jestescie??? Taka cisza zapanowala. Przywiezli jezdzik Mateuszek niestety nie jest zachwycony. Moglam od razu kupic ten stoliczek bylby bardziej zadowolony. Kiedys sie przekona. :wściekła/y: Patrysia juz namowilam M. na ten stoliczek kupimy Mu go pod choinke. Juz sie nie moge doczekac swiat:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry