reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam sie
U nas ok po swięcie zmarlych bałam sie ale nie było najgorzej:-(tylko bardzo smutno:-(no coz
Bartek świetnie mi śpi w nocy do 1 lub 2.30 w lozeczku a potem daje mu butle i śpi do 8.30 czyli wysypiam sie w końcu:tak:
Przebiły mu sie dwojka i jedynka prawe wiec pewnie to jest przyczyna lepszego snu;-)
Dużo zdrówka dla chorych maluszków dawna cloe jak corca?

Pozdrawiam

reklama
Ja tam nie mam chwili czasu, bo mała mi żyć nie daje:crazy: Już trzy razy siadałam, żeby coś napisać ale ona mi ciągle nie daje. Ja w ogóle zastanawiam się czy kupować jakieś nowe zabawki dla Majki, bo ona się tak szybko wszystkim nudzi. Wszystko interesuje ją 2 do 4 dni a potem ma to gdzieś....:-( Najfajniejsze zabawki dla niej to nie zabawki czyli mój telefon, kawałek wstążeczki, butelka, gazeta itp. A najlepszą na świecie zabawką jest MAMA, którą niestety uwielbia gryźć!!! Kończę bo już ryczy....

Witam!
My również odwiedziliśmy dziś lekarza:-(. Jaś ma coraz większy ropny katar, pokasłuje i widać, że go to męczy:no:.
Pierwszy raz byłam z nim u nowego lekarza, poprzednio był to tylko bilans...i od dziś intensywnie poszukuję blisko dobrego, prywatnego pediatry.
Wizyta beznadziejna, myślałam, że podczas pierwszej wizyty zrobi krótki wywiad - zapyta czy często choruje, czy mieliśmy jakieś problemy...W końcu od tego jest lekarz rodzinny:crazy:.
Jaś został na szczęście osłuchany, do uszek lekarz już nie zajrzał, wypisał antybiotyk, w czwartek do kontroli...Na stwierdzenie, że wszyscy w domu mamy taki katar i pewnie każdy ma tą samą bakterię wcale nie zareagwał:wściekła/y:
Wściekła jestem strasznie.......:angry:

Gosia 78 skad ja to znam. Ci pediatrzy w rejonowej przychodni. Ja mam wrecz odwrotny problem nasz pediatra na stwierdzenie ze ktos jeszcze w domu choruje reaguje ze napewno to to samo, nie bierze w ogole pod uwage ze moze choruje na cos innego. Dwa dni przed 1 zabkem stwierdzil ze zabkow to napewno jeszcze nie dostanie:baffled:. No i prosze manna z nieba:wściekła/y: Nastepnym razem jade prywatnie znalazlam dobrego i taniego. Tylko 30zl za wizyte a ponoc jest lekarzem od serca:dry: Zobaczymy no i ponoc zna sie na rzeczy.:happy: Moniamonis maly odkad zaczal raczkowac i wstawac to mi tez zyc nie daje. Ciagle mnie ciagnie za spodnie i wstaje. :-) Do roczku niedaleko przezyjemy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moniamonis, masz rację z tymi zabawkami. Moje dzieci też się szybką nimi nudzą. U mnie odkąd Olek zaczął raczkować mam więcej spokoju, bo nie płacze tylko eksploruje mieszkanie albo bawi się z Wiktorem.

witam
gosia78 - no nie tak postepuje lekarz przy pierwszej wizycie - gdzie ten wywiad ?? :no: masakra zdrowka dla Was :tak:
moniamonis - moj synus jest mami cyckiem i tez spedza wiekszosc czasu tylko ze mna .... na szczescie jeszcze troche mam dla siebie z tego :tak:
ania31- Tobie to teraz dobrze - my czekamy na te zabki bo te nocki nie powiem zeby byly zle ale roznie mi wstaje i rano tez wczesnie robi pobudke :dry: jak juz wyjda to moze bedziemy mieli troche luzu :tak:
kaska - no to gratulacje - maly pewnie sie ucieszy na Gwiazdke :tak::-D a jezdzik moze tera zgo nie interesuje moze jutro pozniej sie przekona do niego .... :tak:

kurcze sasiad z dolku tak glosno slucha muzyki ze malego mi obudzil i musialam go znow usypiac jak jeszcze raz mi go obudzi to tam zejde :angry::wściekła/y::angry:

ja sie teraz nudze bo nikogo nie ma w domku :-(

hello
ja wlasnie zrobilam jajecznice z cebulka i kielbaska i teraz sobie ciamam a m w naszej sypialni :tak:
ale dzis bylo fajnie w lazience - wspolna kapiel z malusim jak ja to uwielbiam :-D mielismy tyle piany az nam sie wylewala i osadzala na scianach hihihih a m robil mu fotki jak gubi sie w pianie - maly przetraszyl sie na samym poczatku tego ogromu piany ale potem wyluzowal a teraz smacznie sobie spi :-D
tutaj troche cicho :dry:
dobrej nocki Wam zycze maminki :-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!:-D
Była u nas dzisiaj moja bratowa z 3-tygodniowym Patryczkiem! Mmm... jaki on słodki! Super facet!:-D

W sobotę, po długich wyprawach i odwiedzinach Michaś poszedł nam spać o 17:30!!!:oo: Beż kąpania, przespał całą noc (oczywiście z pobudką na karmienie o 2)! Był tak zmęczony, że nie szło inaczej...:sorry2:

Kluska79 - Michasia ulubiona książeczka to "Sójka" Jana Brzechwy. No to rzeczywiście będą nasi chłopy śliczni tej zimy... haha... dobre!:-D W Cocodrillo mają naprawdę świetne ciuchy. Bardzo lubię tam kupować, no i oczywiście w H&M.
Zytka - dzięki! Tak, Michaś już waży dobre 10kg i wyrósł z poprzedniego fotelika.
kaskax25 - taki inhalator fajna sprawa. Moja szwagierka też ma dla swoich dwóch chorowitków.:wink:
Mysza - dobre z tym wychowywaniem dziadków!:-D
moniamonis - każde dziecko rozwija się w swoim tempie, także spokojnie!:happy2:
Gosia 78 - dzięki! Dużo zdrówka i sił Wam życzę!
cloe - ale masakra w tej Biedronce - porażka na całego! Jak dziewczynki?
ladna.ex.panna - dzięki! Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, że jest taka firma jak Recaro produkująca fotele i foteliki. Dopiero w sklepie (tylko z fotelikami) właścicielka nas uświadomiła i przeróżne firmy nam zaprezentowała. Wybór padł właśnie na Recaro, ponieważ mój mąż jest fanem motoryzacji i wie, że to bardzo dobra firma. Poza tym fotelik jest do 36kg, czyli około 12 lat i można go prać. Zobaczymy jak się sprawdzi...
Jestem bardzo ciekawa tego płaszczyku z zary... pokaż koniecznie fotkę!:yes:
No i gratuluję sukcesów babć.:happy:
patrysia - dzięki!;-) Też bym się z miłą chęcią ponudziła...:-)
Ania31 - tylko pozazdrościć takich nocek...:wink:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny!

Hej.
Oliwka ma zapalenie oskrzeli szczerze powiedziawszy kamień z serca mi spadł bo obawiałam się zapalenia płuc I dostała antybiotyk o smaku malinowym bardzo jej smakuje do tego stopnia że wyrwała mi z ręki łyżeczkę i ssała aż przestała być słodka:blink::-D
Moniamons skoro maja interesuje się przez kilka dzni zabawka to i tak dobrze Oliwka zauważa zabawki dopiero gdy się na nie natknie i tylko na chwilę lepsza frajda to gazeta, pilot, i obczajanie kątów
Gosia to rzeczywiście nieciekawie:no: niestety ,państwowa służba zdrowia :no:
kaska x25 wydaje mi się że mały jeszcze "dorośnie 'do chodzika Zauważyłam żetak jest z Julką teraz na nowo odkrywa swoje zabawki wcześniej spełniały funkcje zawalidrogi głównie
Ania 31 za to u mnie będze ciążka noc cośczuję Oliwcia rozdrażniona kaszel jamęczy więc co chwilęwybudza się z płaczem ... a ja już id kilku dni oczy na zapałkach mam ,dosłownie

reklama
anna-ajra Az ci zazdroszcze tej nocki, my tam miewamy teraz nocne pobudki na muzyke poslucha jakies 2 godz. i idzie spac:baffled: Tak kolo 1ej. :nerd: dawna cloe trzymajcie sie niedawno przechodzilismy to samo. Te wstretne chorobska a swoja droga fajny ten wasz lekarz takie dobre leki zapisuje moj to zawsze zinnat wstretnie gorzki i jeszcze nie pomaga:no::-) Mam nadzieje ze jednak troche sie przespisz.:dry:Patrysia ale mi smaka z ta jajecznica zrobilas:baffled: A ja w domu jajek nie mam:wściekła/y: A oto moj Mati dzisiejsze zdjecie tylko jakos daty nie moge ustawic:wściekła/y: No ide spac bo mi sie znow obudzi NA MUZYKE:crazy:

Załączniki

• DSCN0069.jpg
    DSCN0069.jpg
    91,1 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry