Ania31
Mamy lutowe'08
A u nas koszmar Kuba wieczorem dostal goraczki w nocy byla jeszcze wyzsza dostal czopka a od rana wymiotowal biedny nic nie jadl od rana:-(kupilam mu Cole ugotowalam rosolek z ryzem i duza iloscia marchewki na razie cisza od 2 godz. mam nadzieje ze to juz koniec na dodatek Bartek wstal o 1 w nocy wyspany chetny do zabawy a ja nie bardzo
skonczylo sie na bujaniu
poszedl spac o 3 a ja dzis ledwo
Amoj Bartek wazy 9200
Mysza bylam widzialam extra
Kropecka u mnie najlepsza zabawka to drewniana lyzka miski plastikowe tym podobne rzeczy kuchenne
przyszlrodzice ale wlasne

skonczylo sie na bujaniu
poszedl spac o 3 a ja dzis ledwoAmoj Bartek wazy 9200
Mysza bylam widzialam extra
Kropecka u mnie najlepsza zabawka to drewniana lyzka miski plastikowe tym podobne rzeczy kuchenne

przyszlrodzice ale wlasne

Do tego dzis odzyskal apetyt i wpalil dwa obiady raz ze mna a drugi z tata. Normalnie fajny dzien:-):-):-) Ania31 cos wiem o takich nockach Mati tez tak potrafi w nocy imprezowac:-) Zdrowka dla Kubusia, ja tez mam Kubusia
Kluska 79 u nas to samo co wypije kaszke to zygnie choc troche ale jest to napewno grypka zoladkowa u nas juz dzis bylo lepiej a ciagnelo sie od soboty.
Dobrej nocy wszystkim.

. Tylko rzeczy się kończą ,a ubranek małego nie chcę sprzedawać, jak mnie mąż przekona to może się kiedyś jeszcze przydadzą
.

.
i wisi na mnie wygladam w nim jakbym okryla sie workiem na smieci ...