reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

A u nas koszmar Kuba wieczorem dostal goraczki w nocy byla jeszcze wyzsza dostal czopka a od rana wymiotowal biedny nic nie jadl od rana:-(kupilam mu Cole ugotowalam rosolek z ryzem i duza iloscia marchewki na razie cisza od 2 godz. mam nadzieje ze to juz koniec na dodatek Bartek wstal o 1 w nocy wyspany chetny do zabawy a ja nie bardzo:no:skonczylo sie na bujaniu:tak: poszedl spac o 3 a ja dzis ledwo
Amoj Bartek wazy 9200
Mysza bylam widzialam extra

Kropecka u mnie najlepsza zabawka to drewniana lyzka miski plastikowe tym podobne rzeczy kuchenne:tak:

przyszlrodzice ale wlasne:tak::tak::tak::tak:

reklama
Alez sie ciesze sprzedalam na allegro hustawke rozkladana za fajna cene tata dolozy i po niedzieli kupuje ten stoliczek chicco edukacyjny dla malego. Super.:-D Do tego dzis odzyskal apetyt i wpalil dwa obiady raz ze mna a drugi z tata. Normalnie fajny dzien:-):-):-) Ania31 cos wiem o takich nockach Mati tez tak potrafi w nocy imprezowac:-) Zdrowka dla Kubusia, ja tez mam Kubusia:wściekła/y:Kluska 79 u nas to samo co wypije kaszke to zygnie choc troche ale jest to napewno grypka zoladkowa u nas juz dzis bylo lepiej a ciagnelo sie od soboty.:no:Patrysia dzieki:-D Przyszlirodzice gratulacje, faktycznie moze jakies fotki?:wściekła/y::happy2: Dobrej nocy wszystkim.

Witam
Widę że tu same sukcesy w sprsedaży na allegro Może i ja o czymś pomyśłę? Wkońcu tyle rzeczy fajnych niużywanych tu jest:tak:
Ania31 i jak tam Kuba?
Widzę że czas chorób nastał U nas coraz lepiej Noce nawet ładne:tak: tylko dom straszy bo nie ma kiedy wziąść się za toporządnie:dry:
Uciekam na zamknięty:-)

witam
ja na allegro patrze za butami... dzis chyba przyjdzie kurteczka dla malego z nexta co zamowilam :-):tak: bardzo tanio i nowa :tak: a ja bede musiala sprzedac moj kozuszek ktory zalozylam zaledwie 3 razy a kosztowal mnie 120 zl :dry:
dziewczyny milego dzionka :-D
u nas pogodnie - tak cieplo ze jestem w samej bluzce na dlugi rekaw :baffled:

:-)
Dawna cloe Kaskax Patrysia Kuba ok wszystko minelo na szczescie ale za to Bartek dal w nocy popalic goraczka 39 i nie moglam tego czopkiem zbic probowalam cieplym piciem cysiem jakoś do 4 dalam syrop i przeszlo do teraz nie ma goraczki. Mam nadzieje ze to pozostale zeby które sie szykuja do wyjsca czyli lewa 1 i 2

Tez lubie robić zakupy na allegro ostatnio lcytowalm zabawke dinozaura niestety przelicytowano mnie:-(ale co tam bede probowala dalej

Ja na allegro posprzedawałam w ciągu ostatnich 2 tygodni tyle,że zarobiłam 600 zł:-D, mąż stwierdził że handlarą powinnam zostać i minełam się z przeznaczeniem:rofl2:. Tylko rzeczy się kończą ,a ubranek małego nie chcę sprzedawać, jak mnie mąż przekona to może się kiedyś jeszcze przydadzą:-p.
Kupiłąm Dominikowi dzisiaj bidon z silikonową słomką do picia i umie z tego pić , załapał od razu tylko jak się raz napił to już nie chce słomki do ust wziąć , za to wszystkie inne elementy chętnie smakuje:wściekła/y:.
A oto dowód:
2e0s8q1.jpg

I co ja mam zrobić z tym uparciuchem?
Cloe- sprzedawaj ,sprzedawaj:-D
Patrysia- to może nir sprzedawaj tego korzuszka, troche szkoda:-(
Ania- biedny Bartuś, ząbki to straszna katorga dla naszych maluchów
Kropecka- dzieki, mam już dostęp i pododawałam zdjęcia.

Witam
U mnie nastąpił jakiś przełom po wyrżnięciu się górnych ząbków :-D:-D:-Dod kilku dni Majka lepiej śpi. Budzi się koło 1 ale tylko ją przytulam i odkładam do łóżeczka z powrotem i śpi dalej a potem pobudka między 4 a 5 i wtedy daję jej mleko. Dodam tylko, że od miesiąca próbuję ją odzwyczaić od wstawania i karmień nocnych i udało jej się przespać do 4-5 tylko 3 razy:crazy:
Widać rady Tracy Hogg nie tyczą się mojego dziecka:rofl2:

Ale najbardziej mnie cieszy to, że z dnia na dzień coraz lepiej je:-D (ma 69 cm i waży tylko 7,5 kg). Chociaż nadal nie udało jej się nigdy zjeść całego słoiczka owoców:-( O daniach i zupkch już nie wspomnę bo tego to w ogóle nie chce jeść :-(:-(Ale jestem dobrej myśli, bo z dnia na dzień coraz więcej gramów jedzonka ląduje w jej brzuszku. Może więc nie będę musiała się wybierać do lekarza w tej sprawie:happy:.

Kluska79 - przepiękny blondyneczek z twojego Domniczka

Buziaki dla wszystkich

reklama
witam ponownie :-)
moniamonis - i ja mam nadzieje ze jak wkoncu wyjda mojemu zebolki to nocki i dnie beda o wiele lepsze ... :tak: na szczescie moj Sewcio zje doslownie wszystko nawet rybke :baffled::tak: a nie wiem ile wazy bede musiala go dzis zwazyc :laugh2:
kluska - hehe dobra ta handlarka z Ciebie ;-):tak: ja ubranek od mlodego tez popakowalam i nie sprzedaje ani ich nie oddaje - kiedys napewno sie przydadza ;-) no a co do kozuszka to kiedys bylam grubsza a teraz waze zaledwie 50 kg :zawstydzona/y: i wisi na mnie wygladam w nim jakbym okryla sie workiem na smieci ... :tak: a nie potrezbnie zawala miejsce w szafie :happy2: Przystojniak z Dominisia :tak::tak::tak:
ania31 - ja slyszalam ze jak nic nie pomaga przy zbijaniu goraczki to robic zimne oklady stopniowo :tak: ale nie wiem ... Zdrowka dla Bartusia i oby byly to faktycznie tylko zabki ;-)

malutki spi a ja siedze i pije kawusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry