patrysia
Mamy lutowe'08
gosia78 - sewka tez ciagnie caly czas do kwiatow
co w nich takiego 
Ania31- zdrowka dla chlopakow
wlasnie ja mysle ze i u mnie bedzie zapasik po 3 ciazy jak do tego dojdzie bo narazie 2 nie planuje 
kluska79 - wlasnie moja mama nie moze go wziac bo juz ma pieska zreszta tata by sie na to nie zgodzil oni sa na mieszkaniu wiec 2 psy to nie bardzo zobaczymy co dalej bedzie bo podejrzewamze tesciowka nie bedie chciala tego psa na dluzsza mete ...
ja nie wim jak ona moze byc taka bez serca :-
no: jak nie bedzie go chciala to trzeba bedzie go ... az mi ciarki przechodza na sama mysl o zostawieniu go gdzies ... chyba ze bedzie chetna osoba zeby go przygarnac ........ oby nie bo zostawilabym go sewkowi oni tak fajnie sie razem bawia 
co w nich takiego 
Ania31- zdrowka dla chlopakow
wlasnie ja mysle ze i u mnie bedzie zapasik po 3 ciazy jak do tego dojdzie bo narazie 2 nie planuje 
kluska79 - wlasnie moja mama nie moze go wziac bo juz ma pieska zreszta tata by sie na to nie zgodzil oni sa na mieszkaniu wiec 2 psy to nie bardzo zobaczymy co dalej bedzie bo podejrzewamze tesciowka nie bedie chciala tego psa na dluzsza mete ...
ja nie wim jak ona moze byc taka bez serca :-
Ach te moje dzieci male zdechlaczki. A jakie wspaniale recepty mi przyslali tak na oko jakies 120zl. Chyba rusze po zasilek pielegnacyny. Gosia 78 tak myslalam a moze jakas gra planszowa za 100 dostaniesz juz cos calkiem fajnego. Patrysia co z pieskiem, ja tez uwielbiam szczeniaczki
Gosia 78Ja tez zaslaniam czym moge tylko ze nie kwiatki a kable. Moze ma cos po dziadku ktory jest elektrykiem
w sam raz na prezenty na Mikołaja dla chrześniaków i nie tylko!
. Jade zaraz do Katowic i czeka mnie kilka spotkań, przy okazji ide podpisać nową umowe z siecią komórkową i wybrać telefon bo mój padł kilka tygodni temu i chodze z jakimś gratem. A wieczorem musze zrobić sushi ponieważ obiecałam mężowi, do tego kieliszek czerwonego wytrawnego wina i kolacja gotowa;-).
... z zalem serca sie z nim rozstalam i to w brutalny sposob ktorego sobie nie wybacze .... zostawilam go przed klatka.... piszczacego :-
Szkoda ze nie mieszkasz blizej bo sama bym go wziala, choc juz dwa mam. Szkoda biedulka, ale ta twoja tesciowa