reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kurcze ,nie ma mojego postu z popołudnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!
Trudno, już nawet nie pamiętam co tam pisałam.
Wiecie martwi mnie troszke Dominik, prawie po każdym posiłku od jakichś 4 dni wymiotuje, czasami tylko troszke, a czasami poleci konkretnie, po piersi jest spokój:baffled:. Może wie któraś z Was co to może znaczyć?

reklama
Co za jakaś wstręna jesteń w tym roku wszyscy chorują!!! Moja Maja jest już prawie zdrowa jutro ostani dzień podajemy antybiotyk (Ceclor - też słodziutki:-)), naszczęście pomógł, a był już kiepsko 3 dni po 39 stopni. Naszczęśce ja mam fajnego lekarza, który się intersuje i antybiotyków na byle co nie przepisje. Nawet karze przez kilka dni pisać SMSy co z dzieckiem (jaka temperatura, humor itp). Ale to prywatnie, Państwowo takie rzeczy chyba się nie zdarzają:angry::angry:

Kluska79 - może to jakaś grypa żołądkowa?? Jak Maja ją miała to tylko pierś chciała ssać i jakoś to przeszliśmy.

A teraz przytej chorobie miała czerwone gardło i też nie chciała nic jeść, nawet piersi:-( Tylko NAN mogłam je wcisnąć i to smoczkiem kauczukowym NUKA (żaden inny jej nie pasował). Niestety tak się obraziła na cycusia, że właśnie mija tydzień a ona nadal nie chce chociaż już normalnie je. Jest mi jakoś przykro, że jej już nie karmię i nie mogę się do tego przyzwyczaić:-(:-(:-(:-(.

Życzę wszystkim powrotu do zdrowia!!! Może zima będzie dla nas jakaś łaskawsza!!!!

Przyszlirodzice gratulacje :-)Pochwal się mieszkankiem:tak:
Kluska zmieniaj mleko ha to wygląda że modyfikowane nie służy
Anna ajra to ładnie waży Michaś:tak:Oliwia zaledwie 8430 a klocek ważył4200 ł przy porodzie :dry:

hejka :-)
przyszlirodzice - no to gratulacje - fajnie :-)
moniamonis - no to niech zdrowieje Majeczka :tak:
kluska - Sewek jak mial grype zoladkowa to tez wymiotywal po mleku i soczkach :tak: moze tez ma grype - ale przejdzie mu :tak: a jak dzisiaj czuje sie Dominis :confused:
kaska - :-)
cloe - jak Sewek byl chory to tez nam przepisal syrop o smaku bananowym - sanosvit :tak: no i zdrowka dla Oliwki :tak:
anna ajra - Sewek mial miec na imie Patryk :tak: no to Michas musial byc niezle zmeczony :tak:

Hej :-)

Kuknijcie - kto ma chwilę na zamknięty :-) Taki mały test :-D

A ja się witam i dużo zdrówka dla naszych chorych maluszków :-(

I jak ktoś to już tu napisał - byle zima była łaskawsza :-)

Dzisiaj nie wymiotował, a mleka modyfikowanego nie dostaje , jedyne jakie zjada to w kaszce( od 2 mieięcy te same kaszki) no i moje:baffled:.Może to faktycznie grypa:-(. Kurcze mam nadzieję ,że to się nie powtórzy .
przyszlirodzice- gratuluję mieszkania, co włąsne to własne ;-)
Myyszaaa- ja nie mam dostępu, coś mnie ten zamknięty nie lubi:-D
Ide pakować rzeczy które sprzedałam na allegro:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry