Ania31
Mamy lutowe'08
Melduje sie i ja:-)
U nas juz po chorobach na szczęście dzieci bardzo szybko sie wykurowały. Choroba sie skończyła u Bartusia i pojawił sie nowy zabek wyszła kolejna jedynka lewa czyli została 2 jeszcze lewa z tego co jest tak mocno napuchniete a potem pewnie bedzie dalej szło.
A ja nie miała klawiatury i myszki siadły mi oba sprzęty wiec nie miałam jak do was zaklikać dzis nadrabiam juz zaległości:-)
Ale wam zazdroszcze wyjść do kina ja niestety nie mam jak :-(musz poczekac jak dawna cloe i sobie sciagne z netu. Duzo zdrówka Cloe dla Oliwki
aggy w końcu sie odezwałaś na NK widze zdjecia Kubusia śliczny chłopiec i duzo zdówka dla niego czy te Kubusie to wszystkie takie chorowite mój tez nam czesto chorował teraz juz jest lepiej
agawa to czekamy na liste
jak budowa duzo wam zostało
czy tylko wykończeniówka
Kluska brawo dla Dominisia
Patrysia też bym była zła
myyszaa :-)
anna ajra dzieci juz ok
Pozdrawiam
U nas juz po chorobach na szczęście dzieci bardzo szybko sie wykurowały. Choroba sie skończyła u Bartusia i pojawił sie nowy zabek wyszła kolejna jedynka lewa czyli została 2 jeszcze lewa z tego co jest tak mocno napuchniete a potem pewnie bedzie dalej szło.
A ja nie miała klawiatury i myszki siadły mi oba sprzęty wiec nie miałam jak do was zaklikać dzis nadrabiam juz zaległości:-)
Ale wam zazdroszcze wyjść do kina ja niestety nie mam jak :-(musz poczekac jak dawna cloe i sobie sciagne z netu. Duzo zdrówka Cloe dla Oliwki

aggy w końcu sie odezwałaś na NK widze zdjecia Kubusia śliczny chłopiec i duzo zdówka dla niego czy te Kubusie to wszystkie takie chorowite mój tez nam czesto chorował teraz juz jest lepiej

agawa to czekamy na liste
jak budowa duzo wam zostało
czy tylko wykończeniówkaKluska brawo dla Dominisia
Patrysia też bym była zła

myyszaa :-)
anna ajra dzieci juz ok
Pozdrawiam
Trzymajcie sie i zdrowiejcie
Trzymam kciuki za was oby nie szpital.
Opowiedz cos o swojej corci
No i rewelacja Mati spi w lozeczku i to nawet zeby nie zapeszyc bez problemu

szkoda slow to jest jej zycie niech robi co chce mnie to i tak nie interesuje zreszta i tak na poczatku wzorowala sie na mnie badz na swojej mamie dziwie sie jak daje sobie rade na swoim - zreszta ona w pracy wiec moze nawet nie pol dnia spedzi ze swoim dzieckiem bo co chwile pod opieka tesciowej ...
. Już posprzątałam w domku, zawiozłam Piotrka do szkoły i pije kawke, dzisiaj ambitny obiad robie więc mam dzień stania przy garach
.