reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witam:-):-)
U mnie pogoda też nienajlepsza dzisiaj ale spacer zaliczony, jak codzień zresztą.

patrysia- do 8 rana spał, :rofl2:jak ja bym tak chciała, przynajmniej jedna nocka:tak:
moniamonis- Oskar tez wyrywa włosy, tylko że moje:baffled:Ale raczej nie powinnaś się martwić, dzieci różnie się zachowują, przejdzie jej:-D:-D

kropecka -jak budowa,?:zawstydzona/y: bo nie wiem gdzie znależć twoj dziennik z budowy .Oglądałam na początku ale nie wiem gdzie???:-D:-D:-D

przyszlirodzice gratuluję mieszkanka, super sprawa :-D

pozdrawiam mamusie i uciekam bo czasu brak
Oskar jest po prostu wszędzie i oczywiście wszędzie tam gdzie nie powinien być:wściekła/y:

reklama
cześć mamy, dawno nie wpadałam, ale znowu jestem w delegacji i.... mam więcej czasu dla siebie :-D teraz siedzę na lotnisku, czekam na samolot i korzystam z sieci wi-fi - cuda techniki! :szok::-D więc wczoraj obczaiłam, co u was słychać :) Igorowi rosną górne jedynki, lewa już jest blisko powierzchni, dziąsło jest nabrzmiałe i dzidzio nie da się dotknąć, bo go boli :(
widziałam, że niektóre mamusie myślą o Recaro Polaric - my też! kupiliśmy Maxi Cosi Priori XP montowany przodem, ale potem poczytałam trochę na ten temat i chcemy kupić fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy. będziemy używać Maxi Cosi do 13kg tak długo jak się da, mam go w swoim samochodzie, w drugim samochodzie mamy ten nowy, bo jedno z nas odwozi dzidzia a drugie odbiera po pracy.
karmię dalej piersią, ale dostałam OKRESU! po 1,5 roku - normalnie czulam się, jakby to byl pierwszy raz :szok: ciekawe, czy to wpłynie na laktację
spadam, zaczynają odprawę na mój samolot
paaaaa!

witam

rekinasia - dobrze ze sie odezwalas :-) i dobrze ze znow jestes ;-)

Ja dzis dostalam fotelik ale musze dac za niego 50 zl - nie podoba mi sie wiec dzis rozwazymy z mezem czy by go czasem nie oddac :baffled: tesciowka juz zas a bo w aucie nie widac jaki sie ma fotelik wiec po co przeplacac i wogole niech ona mi sie lepiej nie wtraca bo wybuchne ... to ja zadecyduje czy go wezme czy nie a ze mi sie nie podoba to trudno... zreszta za 109 zl na allegro widzialam lepszy :tak:

lileczka - ja sie doczekalam od niepamietnych czasow takiego spania ale mam nadzieje ze to na dluzsza mete :tak::-)
margaritta - no to sie rozpisalas :-D to najstarsza corka ile ma latek :confused:

patrysia na suwaczku jest wiek przeciez:-) moze nie widac:confused: w kazdym razie starsza ma siedem latek;-)
Teraz wlasnie popoludniowe spanie małej a ja musze toszke ze starszą "pobyć" ;-)
Do miłego.

Dziewczyny slyszalyscie moze o zarabianiu przez internet przez klikanie na reklamy. Mnie ktos to zaproponowal ale nigdy o tym nie slyszalam i nie wiem czy warto sie za to brac. Pare groszy by sie przydalo.:tak:Margaritta moj starszy tez ma 7 lat jest z kwietnia:-) Patrysia jak ci sie nie podoba to nie bierz ja tez nie lubie sie do czegos zmuszac, tez widzialam na allegro za ok 100 i tez taki kupie, nie stac mnie na taki za 500 ale co tam w koncu jakos trzeba sobie radzic:wściekła/y:Kluska 79 jak obiad a coz to za ambitny posilek:-D cloe co u was???:happy2: Mati rozczworakowal sie na dobre wedruje po calym domu, a jego ulubionym zajeciem jest wyciaganie karty z cyfry, chyba bede musiala zmienic dekoder:wściekła/y: Pospal sobie teraz po poludniu to pewnie tak szybko spac nie pojdzie:-) Pozdrawiamy

Ostatnia edycja:
hejka

w weekend mnie nie było. Pojechaliśmy z całą rodzinką na mini spotkanie majówek 2006 :) Mini bo było nas w sumie 3 rodzinki. Weekend spędziliśmy u koleżanki w domku na wsi. Było super. Wszystkie dzieciaki w wieku Wiktora, dodatkowo jeden bobas w wieku 6 miesięcy. W życiu nie widziałam grzeczniejszego dziecka :happy: Mimo że młodszy od Olka o 3 miesiące to większy :) Mieliśmy masę atrakcji, byliśmy na farmie Danieli, jechaliśmy bryczką itp. Fajna taka odskocznia od rzeczywistości.Zdjęcia z wypadu wstawię na tajnym.

Co do budowy to wszystko na bieżąco notuję w dzienniku. Dałam mu alias żeby łatwiej zapamiętać

Dziennik Budowy Kropecki

kaskax25 - mój Jaś też co chwilę wyciąga kartę z dekodera, najgorsze jest to, że Piotruś ma potem dziury w nagrywanych bajkach:no:. Dziś ustawiłam dekoder lekko bokiem i póki co aż tam nie sięga:-), pewnie kwestia czasu:-D.
Jak ze spaniem w łóżeczku, dalej Mati śpi bez problemów? Jak u Was wygląda usypianie w dzień? Sama planuję powoli przyzwyczajać Jasia do łóżeczka więc może też zacznę od spania dziennego?:baffled:

Pozdrawiam

Gosia 78 no to nasze dzieciaki jakies takie same sa:wściekła/y:Te same pomysly maja. Zastanawiam sie nad N moze ta ma wbudowana karte:-) Co Kuba zacznie cos ogladac to juz maly sie skrabie. I wiesz co najsmieszniejsze jest to ze ja tez ustawilam troche bokiem:wściekła/y: A usypianie w dzien to nie jest rewelacja bo Mati jest przyzwyczjony do muzyki i zasypia przy niej ale raczej w ekstremalnych warunkach, bo na recach i to w pionie. Jest tak podejrzliwy ze jak uslyszy jakas piosenke przy ktorej zwykle usypia to sie wyrywa ze hej:wściekła/y: Ale jak juz zasnie to jest ok. W wozku spal mi raptem pol godziny w lozeczku 1,5 do 2 godzin. Rozlozy sie na calym lozeczku, no chyba mu wygodnie:happy::tak: Sprobuj warto, a jaki to fajny widok jak sie obudzi i lapie za szczebelki i siup juz stoi.:-) A dzis zauwazylam ze ma siniaczki na kolankach od tego raczkowania. A biega na tych kolankach jak szalony:wściekła/y: Pozdrawiamy

Patrysia zebolkow nadal brak choc juz przeswituje cos przez dziaselka, tzn sa jakies 2 gulki wiec moze za tydzien cos bedzie:P Wczoraj snilo mis ie ze mala miala zebolki wszytskie takie bialutkie i prosciutkie jak smiesznie wygldala w tym snie hehe:)
Mała w swoim pokoiku pomalutku przyzwyczaja sie do tego ze ma swoj pokoik:) jejciu a najlepsza byla reakcja jai weszlismy do babci do pokoju w ktorym mieszkalismy i mala zdziwiona ze nie ma naszych mebli potem na druga sciane nie ma pulki z misiami i zdziwiona hehehe:)

reklama
Witam!!!!!!
Jestem nową forumowiczką:-) Mam na imię Olga jestem mamą Lwa, Lewcio urodził się 9 lutego i jest już dużym chłopakiem:-) co prawda nie ma ani jednego zabka:( ale za to szybko raczkuje i już stoi:)) Chętnie się zapoznam z innymi mamami,(mieszkamy w Krakowie)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry