reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kaskax25 moja Miśka, bo tak nazywamy starszą corcie jest z maja :-) no popatrz jak to nam sie w przyblizonym terminie o ile nie w tym samym zachcialo dzieci:-D fajnie, bo mozna sie wymieniać spostrzezeniami.tyle tylko,ze ja nie wiem jak to jest miec chlopca ;-) rosna mi prawdziwe księzniczki dla twoich rycerzy :-D
A co do zarabiania przez internet w sposób jaki napisalas- to nawet niedawno czytalam o tym w necie.I tak jak piszesz"pare złotych" ,bo kokosów to chyba na tym sie nie zbije.No i trzeba oczywiscie byc "czasowym" zeby siedziec w necie dluzej a nie z doskoku jak ja :dry:
kropecka pozwoliliśmy sobie z M poczytać Dziennik Twojej budowy, bo jak pisałam temat mnie interesujacy.I jak wielkie palny i zapał mieliśmy tak po przeczytaniu tego wszystkiego moj M jest nieco zdegustowany:-D Boi się, ze wybieramy się chyba " z motyka na slonce":szok: jednak widząc jak postepuja prace na Twojej budowie jakas iskra została ;-) a tak powaznie to serio mozna stracić nerwy na tych fachowców i w ogole.Fajnie tez to opisujesz- posmialiśmy sie tez:-D Dzięki za chwile "rozrywki";-)
Lolka777 witaj- ja tez niedawno tu dołączyłam;-) hmm...Lew- rzadko spotykane imie, oryginalne takie;-)
Udanego dnia dla wszystkich.

reklama
Witam sie
Witam nowe mamusie:-)
A u nas od środy znów gorączka juz sama nie wiem co jest dzis na szczęście jeszcze nic jak nie to popołudniu pojadę do lekarza:-(zawsze cos na dodatek tak mnie dzis boli głowa ze szok
u mnie Bartek tez uwielbia grzebac przy dekoderze na razie tylko nauczył sie otwierac tam gdzie jest karta ale jak powiem bartus nie wolno to on głowe spuści na dół i dalej to samo chyba ze widzize ide do niego to wtedy usiadzie i patrzy sie na mnie chyba z jaka mina podejde:baffled:szkubaniec mały
kaskax ja słyszałam wpisz sobie w goggle i zobacz co ci wyjdzie

Witajcie Mamisie!

Coś się ostatnio zebrać nie mogę, chyba to ta jesień... Czas mi przecieka przez palce :( Jakieś przesilenie czy cóś?Wieczorem jak tylko Marcelek zaśnie to i ja odpadam. Tego posta próbuje do Was od rana napisać,ale moje dzieciątko ma dzisiaj foszka i marudkuje :( Teraz ma drzemkę więc ja szybko. Zęby u nas wciąż 4, choc górne jedyneczki mam nadzieję lada dzień się wyrżną,dziąseła opuchnięte bardzo :( Samodzielne stanie Marcelka opanowała do perfekcji, tylko boi sie jeszcze krok zrobić :) Najlepsza zabawa jest ostatnio w kuchni,otwiera szafki i wyjmuje co się da- mały skubaniec! Pogoda jeśli sprzyja to wyciagam ja na spacer,ale sie buntuje i chce wychodzić z wózka,jak ja próbuję włożyć z powrotem to sie wygina-nerwus mały :) W domu, w każdym pomieszczeniu plac zabaw :) Najlepiej u tatusia robi porządek na regale z książkami i w jego papierach,ale ja zapowiedziałam że nie bedę odpowiadać jeśli coś mu zniszczy...I to chyba w dużym skrócie tyle co u nas :)

Widzę,że są nowe maminki :) Margaritta,Lolka- witajcie w lutówkowie :)

kropecka- spotkanie forumowe? Fajowo!! Ciekawe czy nam sie kiedyś uda takowe zorganizować?Na pewno byłoby miło :)

Agawa,Aggy,Ika,Rekinasia- dobrze że się odezwałyście dziewczyny :)

Ania31- dużo siły i zdrówka dla Was!

Buziaczkam Was wszystkie mocniasto!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny;-), ja mam totalnego lenia dzisiaj, pogadałam przez telefon z mamą, babcią i koleżanką , dobrze że obiad mam z wczoraj ,a porządki zrobiłam przed 9 to mam spokój. Moge bawić się z Dominiczkiem i buszować po internecie, ostatnio wciągneła mnie gra on-line : http://www.travian.pl/?uc=pl7_37724 , nie trzeba poświęcać jej dużo czasu a po jakimś czasie wzbudza emocje:zawstydzona/y:.
Wieczorem idziemy do kina na " To nie tak jak myślisz kotku" ( chyba nie pokręciłam tytułu), mam nadzieję że nie okaże się to następną kiepską komedią:baffled:.
kaskax- faszerowane roladki z bakłażana
kropecka- domek śliczny:tak:
lolka- witaj

Ostatnia edycja:
witam
dzis troche pozno ale nie bylo zcasu rano jak zawsze gdy m nie ma wychodze do mamy i siedze tam do godziny 14 :-) a potem m przychodzi z pracy i jestesmy razem chyba ze ma jakas fuche - wlasnie co poszedl :dry: u nas pogoda nie za ciekawa - w nocy padalo wiec zimno brrrrrrr.... :wściekła/y: maly tez niedawno zasnal ufff... troche wolnego dla siebie ... ale musze Wam powiedziec ze Sewcio jak poszedl spac wczoraj po poludnu o 15 to obudzil sie dopiero o 18 (bo oswiecilam swiatlo szukajac pilota) a potem zasnal juz na dobranoc o 20:30 i spal az do 5:30 :szok: wow od nie pamietnych czaso ale obudzilismy sie dzis rano o 7:30 bo obudzila nas mala Ola :wściekła/y: najpierw myslalam ze juz ma zabek i teraz bedzie tak spal ale gdzie tam zabka nie widac :wściekła/y::wściekła/y: wrrrrr... to sie rozpisalam :-D

kluska - nie pokrecilas :-D ale Ci zazdroszcze tez bym sobie poszla :tak:
zytka - u nas tak samo Sewek juz sam stoi i czasem jak mu sie chce to zrobi pare krokow ale i tak jeszcze nie pewnie :tak:
Ania31 - zdrowka dla Was :tak:
lolka777 - witaj pisz czesto :tak:
przyszlirodzice - no to amla musi byc zadowolona z nowego mieszkanka,a zebolki mam nadzieje ze za niedlugo sie u nas pojawia ... :dry:
kaska - i u nas sa sinaczki na piszczeli i w jednej nodze i w drugiej :baffled::tak: moj m stwierdzil ze wezmie ten fotelik bo mu sie podoba... :wściekła/y:
kropecka - no to weekend Wam sie udal :tak: a domek sliczny - przejzalam troche dziennika bo mialam czas :tak: szybko Wam to idzie - tak mnie sie wydaje :tak:

milego dzionka

Hej dziewczyny długo tu mnie nie było. Raz że miałam problem z netem no i kompem. A więc postaram się nadrobić. Dziewczyny mam pytanie do was. Kiedy u was pojawiła się druga miesiączka bo ja dostałam 19września i trwała ona gdzieś 12dni i czekam na drugą. Robiłam już 3 razy testy i wyszły negatywne...

Dzięki za ciepłe powitanie:-) postaram się często tu bywać ( co prawda wszystko zależy od szefa;-):-))
Szefunio już śpi a mamusia odrazu na internet;-) Pogoda u nas też taka sobie i ciągle jestem senna:dry:, ale staramy się być codziennie na spacerku, bo jak zostajemy to jest jeszcze gorzej....

Kupiłam dzisiaj Lewkowi buciki do chodzenia po domu, patrze na nie, i nie wierzę, że On już jest taki duży!!!!!!!:-):-):-)

Pozdrawiam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
właśnie teraz się męczę:(((a tak dobrze było( cała ciaża + 8 miesięcy!!!! ) pewnie przez to jestem taka ospała, i te wtrętne huśtawki nastroju.....znowu powróciły!!!!!brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry