reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Dzien dobry kobietki.
Matko kochana 7 synow :szok: powiem Wam,ze podobno łatwiej zrobić syna niz córkę:tak:jednak na swoim przykładzie wiem,ze to głupoty jakieś:confused: Ja tez chce dzidzie jeszcze najlepiej synka oczywiście.Może by tak zaplanować płeć:dry: są jakieś metody chyba;-) tabelki, diety i takie tam:-DU mojego męza jego bracia mają synów:crazy: I badz tu madry:-D
moniamonis ja jeśli kiedyś będę miała synka to właśnie Oskarka:tak: A dla dziewczynek najpiekniejsze imiona juz wybrałam;-):-p:-D
Kluska79 i ja chcialabym utrzymać moje dzieci w tej wierze jak najdłuzej ;-)
Pozdrawiamy cieplutko.

witam sie
wczoraj juz nie bylo mnie wieczorem bo ogladalam step up :-D

margaritta - slyszalam ze plec mozna zaplanowac ale musialabys pogadac wtedy z lekarzem co i jak ja to mam synka i jak narazie nie planuje drugiego dziecka - jak bedziemy na swoim to wtedy ale nie chce tez miec duzej roznicy miedzy jednym a drugim tak do 3 gora 4 lat :tak:
kaska - a noz widelec moze byc wyjatek :tak: ale 7 synow to troche duzo :sorry2:

kurcze musze lecie - odpisze reszcie potem... :tak:

ok moge dokonczyc maly wlasnie zasnal ale jaki on jest dzis marudny az mi nerwy siadaja powoli :wściekła/y: a zebow brak... :wściekła/y:
moniamonis - powodzenia :tak:
kaska - heh drugie miejsce czeka a jeszcze przyszlirodzice nie maja i agawa1 :tak: i dobrze ze spanie Matiego w lozeczku tak na niego dziala - masz wiecej czasu dla siebie :tak:
kretka20 - witaj :-D ja pierwsza dostalam chyba po 4 miesiacach a kolejna juz regularnie po 28 dniach i tak jest caly czas ...:tak:

moj m zas jedzie i znow go nie bedzie i ja sama ehhhhhhh :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kropecka i ja obejrzala.Rozczulil mnie ;-) a biorac pod uwage moje "parcie" na chlopca to tym bardziej:-D Mojej ksiezniczce jeszcze sie dupcia kiwa:-D
Nie no - super to wyglada.ide jeszcze raz zobaczyc:-)

generalnie teraz chodzi na dalsze dystanse, tylko jak widzi coś ciekawego do czego można dojść. Ale nagranie tego graniczy z cudem. A to Wiktor wejdzie w ekran, a to Olek rezygnuje żeby sobie dalej poraczkować itp.

Większość czasu i tak raczkuje, chociaż ostatnio coraz więcej się puszcza i przechodzi z miejsca na miejsce na nóżkach.

Margaritta, ja znowu jakbym wiedziała że trzecie dziecko to będzie dziewczynka to bym się zdecydowała. Ale ponieważ podejrzewam że byłby 3 chłopak to dam sobie spokój :)

Cześć dziewczyny!:-D
Co za beznadziejna sobota - w pracy... ale może będzie jeszcze miło...?
Mój mąż został dzisiaj z malutkim i wyobraźcie sobie, że pomył okna , podłogi i pościerał kurze!:huh: Ale mnie zaskoczył...:-) Być może chciał udowodnić, że jednak można coś zrobić będąc samemu w domu z dzieckiem:dry:, a może chciał tylko dobrze i mi pomóc...?:oo:
W każdym razie- miło :-D

Ika_s - fajnie, że się odezwałaś!:happy: Jak znajdziesz chwilkę, to daj znać, co nowego u Was słychać.
Widzę, że malutka już nieźle sobie razi... Mój Michaś nie raczkuje, ale za to ładnie chodzi (za jedną rączkę). Co do mówienia to ogranicza się do "am" i "nie":-). Jeśli chodzi o zabawę, to czasem brak mi już pomysłów...:-D
Mysza,
lileczka, Gosia 78 - :wink:
patrysia -
i jak się skończyła historia z córeczką szwagierki? Obudziła Sewcia?:confused: O której poszła spać?:confused:

Szczerze mówiąc bardzo ciężko byłoby mi zostawić Michasia na noc poza domem. Tak jak i Mysza nie wyobrażam sobie za bardzo takiej sytuacji.:no:
agawa1 - ja też się stęskniłam...:-p
cloe - co pediatra na to, że Oliwka jeszcze chora?:zawstydzona/y:
Kluska79 - widzę, że ładnie Tobie mąż makaron na uszy nawijał... do 1 w nocy!:szok: Hmm... czy oby na pewno tylko gadał i gadał???:-D:-D:-D
Jak było na basenie?:confused:

Ania31 - gratuluję kolejnego ząbka! Już się ucieszyłam, że dzieci zdrowe, a tu "masz Ci babo placek"...:no: och...:zawstydzona/y: Na okrągło coś...:-(Ściskam Cię mocno!
kaskax25 - nie słyszałam o takim sposobie zarabiania...:eek: Co do brata, to nieźle się postarał. Ja zaś, znam dziewczynę, która ma 12 sióstr!:szok:
moniamonis - mój Michaś nie ciągnie się za włosy, jedynie czasem za uszy, ale to też bez przesady. Niestety nie pomogę w tej kwestii.
Margaritta - jak to dobrze, że odstawienie od piersi przeszło u Was tak bezproblemowo -
marzenie!:-) Dzieci w wieku Martynki bardzo szybko uczą się języków obcych i znakomicie się adoptują w dane środowisko.:yes: Wiem, bo sama w wieku 8lat emigrowałam z rodziną:wink: i po pięciu latach wróciłam. Także spokojnie... Martynka na pewno z tego dużo skorzysta!:yes:
Rekinasia -
my kupiliśmy fotelik Recaro, ale Yong Sport.
Uuu... okres po takim czasie, rzeczywiście jak pierwszy raz...:-D
kropecka - ciszę się, że i ja się doczekała wglądu do dziennika budowy!:-D Rewelacja!:yes: Jestem pod wrażeniem jak Wasze marzenie nabiera kształtu! Piękna sprawa!:happy:
O rety, właśnie obejrzałam filmik z pierwszymi kroczkami Oleczka!:biggrin2: Niesamowite!:happy: Gratuluję! :-D
Zytka - rosną nam małe urwisy.:-D Michaś też otwiera wszystkie szuflady i najchętniej grzebał by w papierach tatusia.
kretka20 - ja okres miała od razu regularny.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sie tez zdecyduje tylko wtedy jak bedzie coreczka, bo co prawda moj brat ma siedmiu synow ale ma i jedna corke. Urodzila sie jako szosta, to moze jakas szanse mam, ale do szesciu to ja probowac nie bede:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Patrysia jak sie nie myle to u oliwki11 jeszcze tez nic nie ma.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry