patrysia
Mamy lutowe'08
dobry wieczor 
ja wlasnie skonczylam sprzatac lazienke
i zaraz ide spac... mojego m i tak nie ma
ehhhhh
anna_ajra - no to sie wysilil - fajnie
no a co coreczki od szwagierki to poszla spac chyba po 22 i na szczescie nie obudzila mojego Sewcia ale pewnie dlatego ze potem mi nerwy puscily i powiedzialam tesciowej ze jak tak bedzie sobie latala w chodziku o takiej poznej godzinie to zaraz obudzi Sewka!!! to ja wziela do kuchni i tam sie zamknely a potem polozyla ja spac - troche pomarudzila ale zasnela 
kropecka- rewelka!!!

ale fajnie no nie umialam sie napatrzec Sewek jeszcze boi sie samodzielnych kroczkow ale cos tam probuje
no i zdjecia z weekendu super 
dobranoc maminki

ja wlasnie skonczylam sprzatac lazienke
i zaraz ide spac... mojego m i tak nie ma
ehhhhhanna_ajra - no to sie wysilil - fajnie
no a co coreczki od szwagierki to poszla spac chyba po 22 i na szczescie nie obudzila mojego Sewcia ale pewnie dlatego ze potem mi nerwy puscily i powiedzialam tesciowej ze jak tak bedzie sobie latala w chodziku o takiej poznej godzinie to zaraz obudzi Sewka!!! to ja wziela do kuchni i tam sie zamknely a potem polozyla ja spac - troche pomarudzila ale zasnela 
kropecka- rewelka!!!

ale fajnie no nie umialam sie napatrzec Sewek jeszcze boi sie samodzielnych kroczkow ale cos tam probuje
no i zdjecia z weekendu super 
dobranoc maminki

jakis cały ten tydzien taki imprezowy
u dziadka na imieninach Igunia spisała sie znakomicie, towarzyszyła nam od 18 do 21
cala nasza trojeczka bzla ubrana w kolorze sliwkowym hehe potem Igunia poszła z nianią spac a my wrócilismy do knajpki i balowalismy do w pól do 1
:-) w czwartek bylismy na uroczystej kolacji, w piatek takowa sama przygotowywalam, bo 14tego jak zwykle u nas imprezka, a dzisiaj przyjechali znajomi na obiad i siedzieli do kolacji, wiec mialam troche roboty

i weekend udany! nie ma to jak pozytywnie naladowac baterie hehe

Napisz coś w końcu...