reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

dobry wieczor :-D
ja wlasnie skonczylam sprzatac lazienke :dry: i zaraz ide spac... mojego m i tak nie ma :wściekła/y: ehhhhh

anna_ajra - no to sie wysilil - fajnie :tak: no a co coreczki od szwagierki to poszla spac chyba po 22 i na szczescie nie obudzila mojego Sewcia ale pewnie dlatego ze potem mi nerwy puscily i powiedzialam tesciowej ze jak tak bedzie sobie latala w chodziku o takiej poznej godzinie to zaraz obudzi Sewka!!! to ja wziela do kuchni i tam sie zamknely a potem polozyla ja spac - troche pomarudzila ale zasnela :tak:
kropecka- rewelka!!! :-D:-D:-D ale fajnie no nie umialam sie napatrzec Sewek jeszcze boi sie samodzielnych kroczkow ale cos tam probuje :tak: no i zdjecia z weekendu super :tak:

dobranoc maminki

reklama
Pozdrawiam goraco, Wpadłam Wam napisac,że mam córeczkę PLANOWANĄ wg WÓJCIKA, MAM dwóch synów, Ola jest trzecia!!!Bałam sie , ale wg tej metody wiele moich znajomych ma upragniona córę ale tez i syna ...

witam nowe kolezanki!:-) w tym jedną moją imienniczke:-p
nie pisałam od poniedziałku, od kiedy wybierałam sie na impreze:zawstydzona/y: jakis cały ten tydzien taki imprezowy:baffled: u dziadka na imieninach Igunia spisała sie znakomicie, towarzyszyła nam od 18 do 21:happy: cala nasza trojeczka bzla ubrana w kolorze sliwkowym hehe potem Igunia poszła z nianią spac a my wrócilismy do knajpki i balowalismy do w pól do 1:zawstydzona/y:;-) wytańczyłam sie tak, ze na sylwestra chyba nawet tak nie potańcze:szok::-) w czwartek bylismy na uroczystej kolacji, w piatek takowa sama przygotowywalam, bo 14tego jak zwykle u nas imprezka, a dzisiaj przyjechali znajomi na obiad i siedzieli do kolacji, wiec mialam troche roboty:sorry2::happy:
do tego wszystko w pospiechu, po pracy, ehh same to znacie ...:baffled:
Rekinasia jak synek delfinek znosi rozlake z mamusia:confused:
anna ale masz dobrego meza:happy: chcial dobrze a ty doszukujesz sie drugiego dna:-p
przysyli rodzice nie ma to jak na swoim prawda:-p
kropecka gratulacje dla Olusia, bravo:rofl2: i weekend udany! nie ma to jak pozytywnie naladowac baterie hehe
kaska 7 synow, no niezle, pewnie jestes chrzestna ktoregos rozbojnika;-)
tyle na dzisiaj, na szczescie ten tydzien zapowiada sie spokojniejszy, uciekam bo padnieta jestem
aaa i Iguni wyszedl kolejny zabek:rofl2::happy:

Załączniki

• imieniny.jpg
    imieniny.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaska polecam książkę Wójcika o planowaniu płci, wiem,że niektóre się usmieją ,ale działa!!!Tylko trzeba zgodnie z zaleceniami no i poznac dobrze swój organizm :owulacje, sluz, BO, czasem skorzystac z monitoringu, ja obserwowałam sluz i temperaturkę oraz BO (ból owulacyjny) OLa jest z 9dc :)http://plec-dziecka.zlotemysli.pl/tam wszystko pisze

Jak staraliśmy się o Majkę to kupiłam testy owulacyjne i tam była cała instrukcja jak zaplanować płeć dziecka:tak: Ale w tedy było mi wszystko jedno. A teraz to sama nie wiem:confused: Z jednej strony fajnie byłoby mieć chłopaka m miałby kogo uczyć gry w piłkę (którą kocha, czasami mam wrażenie, że bardziej ode mnie:-(). A z drugej strony dwie dziewczyny miałyby ze sobąlepszy kontakt niż chłopak z dziewczyną.

kropecka - film suuuuuuuuuuuuuuper!!! Już nie mogę się doczekać jak nagram taki Majce:-)

Witam się niedzielnie;-)
Ciężko mi było dzisiaj wstawać, ale co zrobić... . Mieliśmy jechać wczoraj na basen i nic z tego nie wyszło, Piotrek ma katar i wolałam nie ryzykować, a zostawić go w domu nie miałam sumienia, byłoby mu przykro.
anna_ajra- gdyby to nie było tylko gadanie to bym nie narzekała:-D, gratuluję pracowitego męża, miły gest.
ladna.ex.panna- no to imprezowaliście:tak:, zazdroszcze też bym sobie pobalowała.

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Co za pogoda... w przyszłym tygodniu ma padać śnieg z deszczem... uuu...:huh:

kaskax25 - tak naprawdę, to najważniejsze jest moim zdaniem zdrowie dziecka, a nie płeć. Mimo wszystko życzę powodzenia w przyszłych być może starankach.:wink:
patrysia - jak malutki?
Paty36 - :-)
ladna.ex.panna - no to ładnie imprezowaliście:-p! Masz rację... nie powinnam doszukiwać się drugiego dna.;-)
Igunia wyglądała pięknie:-D, ale chyba już troszkę zmęczona była?
moniamonis - ja mam dwóch braci i rewelacyjny kontakt z nimi. Relacje między rodzeństwem uzależnione są od wielu czynników, nie koniecznie od płci -
tak uważam.:happy:
Kluska79 - jak zrekompensowałaś Piotrusiowi basen?:sorry2:
agawa1 - jak mają się Twoi chłopcy? Jestem ciekawa, jak tam Miłek. Pamiętam, że miał trudności z kupką i nie chciał latem pić mleka, jedynie soczki. Widzisz jak to było dawno...:yes::rolleyes2: Napisz coś w końcu...:-p:-D

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry