reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kretka u lekarza byłam jakiś czas temu i było wszysko ok, ale ponieważ jestem po cc to żaden lekarz nie powie mi, że mogę się starać o dziecko:-( Już w szpitalu mi powiedzieli, że następna ciąża dopiero za 2 lata, ale mi zależy żeby między dzieciakami była mała różnica wieku, najlepiej rok (rocznikowo), wiec zaryzykuję. Tym barziej, że znam kilka osób, które po cc zdecydowały się wcześniej na dziecki i wszystko jest ok. Po prostu pewnie zrobią mi kolejną cesarkę, żeby w czasie porodu nic ze szwami się nie stało.

Mi lekarz powiedział że najlepiej po 18miesięcy... ja bym chciała mieć drugą dzidzię. Tym bardziej SYNA:) Ale mój P.chce żebym zaszła za 3 lata:(

reklama
Witajcie Mamiśki!
Chciałam do Was już od wczoraj,ale net zastrajkował :(

Marcelek właśnie zasnęła po wybawieniu się w „gdzie jest Marcysia?” i „zaraz Cię złapię” orazopróżnieniu obydwu cysiów :) Ciekawe jaka dziś przed nami nocka,bo poprzednia była z 4 pobudkami :( Kiedy ja się wyśpię?

Kretka20- ja ciągle nie mam @...

Moniamonis-trzymam kciuki!!Ja mam koleżankę, która w ciągu roku ur. dwoje dzieci przez cc,na szczęście wszystko skończyło się dobrze,ale Ty może jednak odczekaj troszkę…
Mi też marzy się rodzeństwo dla Marcelka,ale chyba jeszcze chciałabym poczekać…Między mną i bratem jest 2 lata różnicy i dogadywaliśmy się świetnie :)

Kluska- kino-zazdroszczę! Z kim zostawiłaś dzieciaki i jak Dominis dał radę z zaśnięciem bez cysia? U nas by to chyba nie przeszło :( Ciekawe jak sprawdzi się to koło do pływania?

Anna_ajra- patrz jaki zorganizowany mąż Ci się trafił :) Brawo!!

Ladna.ex.panna- Ty imprezowiczko! :) Iguni kręcą się włoski? Śliczna!

Dawna Cloe- zdrówka dla Oliwki!

Patrysia- :) Nie wychodź z siebie!! Sewcio miał po prostu gorszy dzień, on tez pewnie nie może się doczekać tego zębola!

Lolka- moja Marcelka dziś też bidna ma dzień upadków :( I tez mi się serce pokrajało jak płakała,ale szybko ją uspokoiłam-widocznie nie bolało tak bardzo :) I zdaje sobie sprawę, że przed nami jeszcze niejeden upadek…

Mysza, Paty36, Kaśkax25 :-)

Dziewczyny i jeszcze mam pytanie. Jak Wasze dzieciątka znoszą mycie głowy? U nas ostatnio masakra, to najgorsza część dnia :( Do tej pory było bez problemu,a od kilku dni jest płacz przy spłukiwaniu,nie jestem w stanie jej utrzymać tak żeby jej nie polać wodą :( Kupiliśmy nawet takie rondo na główkę,ale Marcysia się tego boi…
I jeszcze jedno-jak z ciemiączkiem u Waszych maluszków,już pozarastane?

Spokojnej nocki Wam życzę!

Witam sie i ja:)
Dziewczyny nie martwice sie guzami to nie pierwsze upadki naszych dzieciaczkow.
Mi tez jest smutno jak mala sie uderzy ale coz jest to niestety nieuniknione. Mała w sobote co chwile jakis zaliczala tuptajac po lozku tam jej sie najbardziej podoba:) caluje sie ze sciana hehehe i biedjna uderzyla sie w nosek:( bidulka moja

Zytka jeszcze nienajgorzej Piszę jeszcze bo pamiętam ż Julka poźniej zaczęła świrować więc wszystko przed nami.
Przyszlirodzce Oliwcia lubi dawać sobie buziaki w lustrze:-D i jeszcze zdażysię że nie wyczuje odległóści

No i doczytałam wszystko ale sie naklikałyście przez weekend ale fajnie było co czytać:-)
U nas juz po chorobach Bartuś goraczkował tylko 2 dni na szczęście dziąsełka to jedna wielka bania tam ma napuichnięte jeszcze jedno tylko do wyjścia i koniec musze poprawic zdjątko z zabkami bo nie aktualne juz:tak:
anna ajra tylko pozazdrościc tak uczynnego męża:tak:dobra chłopina z niego;-):-D
lolka ja tez mam 4 dzieci i wiem ze guzy upadki to nie uchronne mój tez o cos zawadza albo o niego zawadza u mnie to jak w dzungli przetrwa najsilniejszy a mały juz sie nauczył ze jak cos chce od chłopców to musi głośno krzyczec i dostanie no mowie wam niemożliwy jest:tak:
ladna.ex.panna a Igunia śliczna a te loczki na głowie :-)
mniamonis ja miałam 3 cc i jeśli moge doradzic cos to odczekaj troche ja przy ostatniej chociaz różnica prawie 4 lata miałam ja zagrożoną macica za słaba juz i wydaje mi sie ze przy tak niewielkim czasie od porodu moze byc u Ciebie tak samo
oczywiście zrobisz jak uważasz :tak:jak co to trzymam kciuki
Zytka U mnie Bartek znosi mycie głowki ale Kuba to wył jak oparzony nijak nie mogłam mu umyć dopiero jak obcieliśmy mu włoski pomogło a ciemiączko Bartek jeszcze ma niezrośniete
Myszaa ja tez o tym marze:-):-):-)

A u nas w rodzinie to tak mieszane jest wczoraj włąsnie liczylismy kto co ma i jest w sumie przewaga dziewczyn ze strony M ja mam 4 synow i za córke juz podziekuje musza mi starczyc oni:tak::-D

Ania31 - a ty nie masz chrześniaczki?? :-D zawsze to się wtedy dostaje najlepsze :-D
Ja już nie mogę się doczekać jak będę ubierać moje chrześniaczki -:-D bo mam plan na zakupy je zabierać:-D

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny - ja to tak ostatnio z doskoku - bo nie mam weny:-D

reklama
Myyszaaa mam dwie chrześniaczki jedna ma 10 lat a druga 7 ale ze wzgledu na poglady co niektórych nie zabieramy dzieci na zakupy i prezenty sa tylko w świeta druga jest od mojej siostry i co prawda "wyznajemy" inne zasady i ona zawsze cos tam ode mnie dostanie jak jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry