Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,chlebek z wędlinką też czasem uda się wcisnąć :-)Uwielbia banana i jabłuszko i gryzie tymi swoimi zębolkami nawet niezłe kawałki
Nie je natomiast parówek-nawet nie próbowałam jej podawać i nie je słoiczków bo nie lubi po prostu
Co do wagi to waży 9,800,a mierzy ok.80cm bo w takie ubranka wchodzi

Nie mamy firmówek,są to najzwyklejsze niedrogie buciki z materiału z usztywnianą piętką,właśnie przedwczoraj kupiłysmy nowe bo stare juz były za małe
Co do smoka to u nas na szczęście nie było problemu z odstawieniem bo Marceelek od początku go nie tolerowała

;-)
dwa razy do roku tak mam - teraz własnie i pozniej na przełomie pazdziernika i listopada.Oby tylko moje młode sie nie zarazilo,ale chyba nieuniknione to
Martysia w polskiej szkole ja z Niki w domku poki co.Moze pozniej jakis spacerek bo nawet łasnie dzis.Mam nadzieję,ze ta zima juz za nami tu.Zresztą pare dni temu mieliśmy swieto ilez mozna
I moj mąz jakoś niespecjalnie celebruje ten dzien
milusio mi bardzo.
nerwy, koszt, brak słow- po czym lekarz powiedzial,ze to jest jednak nie do przeskoczenia.I ... adoptowali Kubusia
jak miał 4 miesiace- teraz chłop juz ma 5 lat - oszaleli na jego punkcie- i powiem Wam ze ten maly nawet jest podobny do meza tej dziewczyny- serio.A poza tym rozpieszczone do granic mozliwosci oczko w glowie.Jaki wyjezdzalam to wiem,ze palnowali adoptowac siostrzyczke dla Kubusia- nei wiem jednak na czym stanelo.Mają za co ich utrzymac no i najmłodsi juz tez nie są... w kazdym razie dziekuje bogu za cud jakiego mogłam juz dwa razy doznac.... cud narodzin ... a teraz nielatwego niestety maciezynstwa