reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

na chwilke tylko zagladam

moj maly spi a u nas burza sie szykuje ehh takie niebo brzydkie ze szok :no:
moj maly wazy juz bo zapomnialam sie pochwalic 6,5 kg ale lekarz stwierdzil u niego po wynikach bo ostatnio dal skierowanie na morfologie ze ma anemie fizjologiczna ale tak to jest wporzadku :-)

jak narazie jest spokojny odziwo bo juz o tej godzinie to byla masakra a teraz taki anioleczek pewnie nawet burza go nie obudzi :-D

mykam bo jest burza a moj maly sam w pokoju jeszcze sie nie odzywa ale wole sprawdzic
papapa

reklama
Czesc dziewczyny

Jestesmy dzis po rehabilitacji,maly robi postepy, nadal uciekaja mu raczki ale jest juz i tak lepiej niz bylo. Asymatria niewidoczna.

anna ajra ale fajnie ci z ta spacerówka, ja sprzedałam juz swoj wozek i czekam na wpłate:-D a potem Peg Perego...na sama mysl ze nie bede musiala wnosic mojego grzmota...:-D:-D

Rekinasia- powodzenia, wszytsko skonczy sie dobrze!!!!! ja tez mialam przygode z włosami, jeszcze w okresie studniowki. Postanowilam zostac jasna blondnyka za pomoca rozjasniacza.... 2 dni chodzilam w czapce, a wlosy mialam w plamach.

Pozdrawiam !!!

Hej cioteczki ja tylko na cgwile korzystam z chwili ,ponieważ bartuś narazie grzecznie bawi się w leżaczku a Oliwia jest u moich rodziców ,wróci tak ok 20 więc mogę sobie od niej trochę odpocząć bo ostatnio daje mi nieźle popalić...i nie mam do niej nerw a teraz gdy nie ma jej pare godzin to już za nią tęsknie.......!!!Och jak fajnie było wyjść na dłuższy spacer...tak powoli nie śpiesząc się do domku i tak z Bartkiem chodziłam 2 godz.U nas pogoda w miare choć jest strasznie wietrznie i duszno!!!Wziełam się za porządki ..okna pomyte w regale [posprzątane(Oliwia zaraz znowu zrobi tam porządek)NOI zaczęlam sprzątać z teściówką dom bo niedziela coraz bliżej...w piątek muszę jechać po wąrzywa i takie tam duperele a w sobote odebrać ciasta i kupić wędline!!och tak bym chciała żeby była pogoda lecz niestety zap[owiadają deszcz!!!!REKINASIA,ANNA_AJRA-Daniel to ma lewe dwie rące ,jak byłam z Oliwia w szpitalu to przez 3 tyg schudł 8 kilo a jak Byłam z bartkiem 2 tyg to spadł 5!!!odkąd jest ze mną to przytył prawie 20 kilo!!!tak go przekabaciłam na swoje jedzenie ze jego mamy nawet nie chce ruszyć(mieszkamy na wsi jego mama jest starej daty je tylko zupy jajka smażone i cienką kiełbnase a ja to ronie zawsze jakieś nowości lub urozmaicenia jednym słowem cuduje w kuchni).A poza tym tak jestem wychowana ..moja mama też robiła tacie śniadania!!!!MIAŁCZUS54 to super że mały robi postępy na rehabilitacji ...zobaczysz niedługo bezie wszystko oki i nawet nie będziesz pamiętać o rehailitacji....całus dla synka!!!ANNA_AJRA gratulacje ,pierwszy żabek już za wamy teraz czekamy na następne!!!oki reszta napisze jak mały uśmie ...boo wtej chwili już mu się leżak znudziłłłłłłłłłłłłłł

Oliwka bój się boga, 20kg, żeby na serducho nie kojfnął! no więc mam genialny pomysł. Daniel chudnie średnio 2,5kg na każdy tydzień nieobecności, wyjeżdżasz na 8 tygodni. wracasz a tu w domu nie ma tłuścioszka a jest uroczy młodzieniec, za którego wyszłaś, 20kg na minusie :-D:rofl2::-p gwarantuję, że w tym czasie 2 lewe ręce zamienią mu się na 2 prawe :-) nie mówię, że nauczy się gotować, ale z głodu nie padnie :-)
miauczuś mam wielką nadzieję, że skończy się dobrze...
cloe a ten guz nie od zastoju, to zastój od guza, bo uciska na przewód. prawdopodobnie wg lekarza to włókniak, ale dopiero biopsja pokaże
aggy ale masz gęstą czuprynę i faktycznie jesteście z siostrzyczką podobne
anna_ajra Michaś się tak szybko rozwija!
ładna.ex.panna Igusia przesłodko wyglądała!!!

Helol:) praca juz napisna i wydrulowana czas zaczac przygotowywac sie do obrony;/ ehhh ale za to potembedzie chwilka spokoju bo juz od 8 wracam do pracy ehhhh:(

A ja nauczyłam moją mała puszczać bańki ze slini i robic a brrrrrr:p
I dałąm dzis małej łyżeczke jabłuszka ale robiła miny i wygranial wszystko jezykiem a ja jej wkładałam spowrotem :)

Witajcie!:-)
Wczoraj mielismy mieć szczepienie, ale w związku ze spuchniętym oczkiem Ewuni odroczone i daję kropelki. Mam nadzieję, że szybko przejdzie. Ale dać kropelki niemowlęciu to jest wyzwanie, nie wiem ile tego trafia tak naprawdę, bo Ewcia strasznie płacze przy tym i zaciska oko:(((
Myszaaa zmobilizowałaś mnie:-)
Dawna Cloe śliczne ubranka:)
Patrysia :happy2:
Rekinasia to przykra sprawa z ta piersią... ale musi byc dobrze! Może to po prostu torbielka, która się wchłonie? miałam kiedyś. A zastoje też miałam dwa razy, ale przeszły na szczęście po masażach i kapuście. To prawda, ze Ewunia bardzo adekwatnie się zachowała podczas meczu:-D, ciekawe jak będzie jutro! A kolki już rzadko, chyba mijają na szczęście, ale jeszcze trochę płaczów jest, wrażliwe to moje dziecię, ale łatwiej to już zwykle opanować:tak:
Ania31 :-)
Ania Ajra fajnie dzieciaczki wyglądaja z takimi pojedynczymi ząbkami, a który to ząbek?:-D Dzięki. Ewunia duzo się uśmiecha, a tu udało się mężowi uchwycić pełnie radości:)))
Pozdrowienia dla Wszystkich Dobrze śpijcie!

hej mamuśki ja tylko na chwilę sie przywitać....mam urwanie głowy bo sprzątanie,gotowanie ,zakupy i dzieci i jestem tak zmęczona że to szok ...głowa to mi pęka nawet jak wstane po nocy....ech te moje zabiegane życie!!!Mama chora i nawet Oliwią ciężko jest się jej zająć a znowu teściowa nie jest za bardzo chętna do zostawania z dzieciakami ...więc przez ten tydziń żyje w max kołkozie.....dobra uciekam bo mały się domaga jeść ...może wieczoram jak nie padne to się odezwe.

Cześć Dziewczyny,

ja jak zwykle w biegu. Siostra u mnie nocuje, więc mogę coś czytać tylko jak ona i Kuba śpią. W sobotę już wraca do Anglii i może wtedy znajdę czas, żeby doczytać, co piszecie.

Co do naszego podobieństwa... Mnóstwo osób nam mówi, że jesteśmy podobne, my tego nie widzimy, ale co się dziwić... każda myśli, że jest ładniejsza od drugiej:-D

Do tego jestem podłamana, bo mój wujek jest po operacji guza mózgu no i przedwczoraj dowiedziałam się, że ma przerzuty na płuca. Będą go przewozić do szpitala onkologicznego w Gliwicach. Lekarze rozkładają ręce, moja babcia łazi zdołowana, ech...

Idę coś zjeść, bo jak mały piskacz się obudzi, to znowu będzie wołał swoje a-mmmamama. Myślicie, że na mnie czy na jedzonko?:-) W każdym razie lubię myśleć, że krzyczy tak świadomie, a nie, że jest to zlepek przypadkowych sylab:-)

Buziolki

heloł:-)
moje dziecie bawi sie na macie wiec mam chwilke wreszcie:-)
bardzo absorbujaca sie zrobiła ostatnio, cały czas chce zeby sie nia zajmowac, normalnie piskiem wymusza zebym do niej mówiła i na nia patrzyła:szok: mała terrorystka:rofl2: nawet leżenie w bujaczku juz przewstaje jej odpowiadac bo najlepiej zeby siedziała u mnie na kolanach:baffled: łumacze jej ze przeciez tam ma zabawki a ona nie, u mamy lepiej:-p

dawna cloe sukieneczka ze zdjec tez jest firmy cocobello, tylko akurat tej mojej nie widziałam na stronce, ale przeglądałam ja pobieznie wiec moze nie zauwazyłam;-)
co do wypadania włosów to i mnie to dotyczy, ale nie przejmuje sie tym zbytnio bo włosów zawsze miałam mase, i jak sie troche przerzedzą to nic nie szkodzi:-p:happy:
moje maleństwo dostało ostatnio świezo wyciskany soczek marchewkowy i nic jej nie było, a wczoraj wypiła herbatke z hippa z sokiem jabłkowym i jeszcze nie robiła kupki:baffled: al jestem dobrej mysli:happy:
pozdrawiam tymczasem bo juz sie drze....

reklama
Witam dziewczyny
Dziś mam bojowe zadanie doprowadzic do stanu używalności pierwsze piętro naszego domu bo juz nic nie mogę znalezc :baffled: Szkoda tylko że mój mały pomocnik chce mi pomagac zawzięcie :-) i już nie wiem : zabronić i uporać się z tym w mig czy pozwolić i bawić się z tym do końca dnia lub dłużej
Ładna ex panna tak tez myślałam Moja Oliwcia na chcinach wystąpi w podobnej tylko w białej z kołnierzem:tak:
Przyszlirodzice kiedy ten wielki dzień kiedy mamy masowo zaciskać kciukasy ?:confused:;-)Pochwal się wkońcu trzeba dać jeszcze wirtualnegoo kopa na szczęście;-)(po tylu kopniakach na pewnoi będzie dobrze):tak:
Uciekam małemu krzykaczoawi znudziło się samemu na leżaczku i przywołuje mamę do porządku do zobaczenia

Do góry